![]() |
Re: Club Renault 5
Salut are cineva idee unde gasesc macarale pt geamuri electrice ?
|
poti lua de la orice r9, 11, 19, 21 cu ceva modificari
|
Quote:
Daca pun de r9, 11, 19, 21 as avea aceasi problema ? sau pot sa astup gaura de la manerul mecanic ? :) |
problema mare...am ramas in pana de curent cu masina desi bateria e noua si martoru de pe ea imi arata ca e incarcata.de la ce poate fi?alternatoru?
|
poate e vre-un cablu inrerupt
|
Quote:
mai vezi masa sa fie bine pe caroserie ;) |
haideti sa va zic mai detaliat problema.mai demult a inceput sa imi clipeasca becul d p bord d la baterie,am zis ca e stricat ca stiam ca bateria e noua.azi noapte pe autostrada a ramas aprins.cand am intrat in bucuresti,la un mom dat au inceput sa mi se stinga becurile de la bord,farurile,si in cele din urma motorul.deci nu poate fi de la vreun cablu,zic eu.
|
cam cat costa un saxofon de galerie cu toate cele ce urmeaza dupa el?
|
Quote:
|
bine ma, ma bucur ca v-am facut club :P si ca va bucurati de el dar CAM CAT costa un saxofon de galerie cu toate cele ce urmeaza dupa el? toba intermediara si medie si tot, ca mi-au picat jos toate :))))
|
Quote:
Incearca http://www.unixtrade.net/shop/index.html exista si veriunea .ro dar sunt doar date de contact Magazine Cluj Napoca Calea Baciului, nr. 87, tronson F Tel: +40-264-441.444, 441.445 +40-365-405.218 (RDS) Fax: +40-264-441.422 |
am auzit la cineva ca ar fi cam 180 de euro normal...si cam 300 tot traseu de inox.da nuj und....nu cred ca te ajuta prea mult
|
multumesc MIEZ,
pai..cam asa pe la 200 de euro, vai ca ma usca astia de bani :) |
Quote:
din ce tin eu minte ar fi printre cei mai ieftini la piese noi ... |
Quote:
Aprinderea electronica nu am mai desfacut-o, unde se gaseste membrana? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning