![]() |
Re: Siguranta circulatiei& Curse legale sau ilegale
Quote:
nu mai are timp sa se ocupe de lucrurile cu adevarat importante , si oricum ar fi prea obositor sa desfasoare ditamai activitatea .....cand ar mai avea timp sa isi faca cumparaturile in timpul serviciului sau sa stea la o barfa si la o cafea prin benzinarii ???.....:evil: |
un var de-a lu tata statea la semafor la rosu in intersectia de langa metro. a venit unu beat, cu ceva audi, nr frantza, normal ca false si i-a facut varza spatele. asta a fost anu trecut cred c aprin septembrie. nici in ziua de azi nu a vazut bani de la ala, nu a facut puscarie, cu a platit, nimic..
Din pacate sunt din ce in cei mai multi pe strazile aradului..:???: |
mai sechestreaza si politia masini. ultima oare cand am trecut pe la ei prin curte aveau un X3, un E-klasse si inca vreo 2 masini, cateva ATV-uri, scutere. Oricum foarte putine raportat la numarul celor ce circula cu numere false.
|
Nu prea cred ca motivul confiscarii celor 2 masini au fost numerele... sunt prea de lux
|
|
1 Attachment(s)
Pe B-dul Decebal care da in Boul Rosu colt cu strada cu liniile de tramvai dinspre spatele teatrului, sper ca ati inteles, s-au schimbat semnele de circulatie intre ele. Cei ce vin dispre teatru spre Boul Rosu au prioritate iar ceilalti au Stop. Aveti grija ca azi a muscat-o unu in fata mea, crezand ca el are prioritate a intrat spre sens foarte sigur pe el. Am facut o poza la semn si se vede si sensul de la Boul Rosu.
|
mersi pentru specificare..niciodata nu mi s-a parut logic cum era pana acuma
|
mi se pare mai ok asa.. cateodata ziua era coada pana la casa cu lacat, asa se mai fluidizeaza sensul
|
Mersi de informatie:) eu vin dinspre teatru in fiecare dimineata si tot timpul ma opresc... dar cred ca si de acum ma voi opri ca nu toti stiu de stop :-P
|
Quote:
|
da, iarasi s-au schimbat si asa ramane. De asemenea sa schimbat sensul de pe strada Unirii, partea cu Slavici si Renaissance, acum se merge spre hotel parc de pe Decebal.
|
cel mai tare e nou "drum" din fata la teatru si cand vii dinspre bou rosu cedezi prioritatea. in prima zi lam claxonat pe unu crezand ca am prioritate :))
|
o noua schimbare de semne de circulatie...la sensul giratoriu de la UTA
cei din sens CEDEAZA TRECEREA, de la autogara spre lebada aveti prioritate:-) aveti grija ca multi care fac sensu stiu ca au prioritate...:shock: |
ooo.. mersi mersi sefu.. da am o aripa noua de stanga fata care asteapta sa fie pus sus :)))
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning