Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

draky90 05-03-09 22:04

Re: Club ESPERO

gata...nimeni nu mai parleste nimic?? hai..mai cu viata...8)

esperoTun 05-03-09 22:30

eu zic sa vorbim si sa ajungem la o intelegere cu emblema clubului....am pe cineva care ar putea sa ne faca ce vrem noi..!acum hai sa ne gandim la un stiker...eventual baieti din craiova care au espero sami adauge id ,as vrea sa infintez club espero!:D...p.s. plec la munte in noaptea asta,vb luni!

mike - AER 05-03-09 22:55

mai e pana se hotarasc la o emblema....

Drum bun si distractie placuta!! Cica e zapada mare la munte ;)

D o n n 06-03-09 07:43

e ditai zapada la munte la RANCA,in novaci,judet gorj !;)) am fost eu ieri..duceti`va cu incredere :P

Esperache 06-03-09 09:27

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2122056)
Intrebam, am facut legatura cu poza ta de la avatar, semnatura si espero de acolo :)).

Noi ne cunoastem cumva ? ;)
Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2122080)
Esperache, puntea spate de pe calibra care o dezmembrezi crezi ca merge la Espero ?
Daca o vinzi bineinteles...

Da, suspensia spate de pe Calibra, se poate monta, in principiu, si pe Espero, dar cu foarte multe modificari; insa nu te pot ajuta cu ea pt. ca o pastrez, tinand cont ca vreau s-o fac "integrala".

johnsonxxl 06-03-09 22:36

hai baietii!!! facem si noi o sigla a clubului sau nu?as fi mandru sa am sigla pe masina..si cred ca si altii....care se pricepe la facut asa ceva sa posteze cateva si sa alegem prin vot una..:D

apropo.. are careva limbi/ace indicatore de cielo? ....de vanzare...

ing3r 06-03-09 22:57

@Esperache: Eu nu am spus niciodata Vectra GSI ! Doar vectra A ! Din pozele de mai sus se vede clar diferenta, unul oval si celalalt dreptungiular!
Deci si dupa postul cu spusele lui NDY, s-a votat : se potriveste cel de Vectra A 2000! :))

Esperache 06-03-09 23:15

Ce-i corect e corect ! ;)

johnsonxxl 10-03-09 20:12

bai fratilor ati adormit?nimeni nu mai zice nimic?

Rob3rt_espero 11-03-09 09:30

Salut baieti,

Din cate am vazut si poate ati vazut si voi, la espero pare sa fie o problema chiar una majora...am vazut multe espero care au luat foc la motor.
Stie cineva care este cauza, sunt proaste la instalatia electrica sau ce se intampla ???
Chiar as avea nevoie de cateva sfaturi sa nu patim si noi asa ceva ....Doamne Fereste..!

johnsonxxl 11-03-09 15:45

oo..nu stiam de treaba asta..hmmm..eu stiam ca marele dezavantaj este ca espero poate fi deschis cu o rigla foarte usor...eu mi-am uitat cheile in masina...si a venit un baiat si mi-a deschis-o cu o rigla.. :d

D o n n 11-03-09 17:18

e 150 o alarma :P chiar merita ...mai ales in orasele mari !

johnsonxxl 11-03-09 17:20

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2138832)
e 150 o alarma :P chiar merita ...mai ales in orasele mari !

pai chiar am de gand sa-mi bag alarma ...:lol:

mike - AER 11-03-09 20:00

io nu stiu nici un espero care a luat foc....

voi unde ati vazut??? poate pe youtube

ing3r 12-03-09 04:55

Cu rigla se deschid foarte multe masini!
De Espero care au luat foc nici eu nu stiu prea multe...Din ce cauze?

All times are GMT +2. The time now is 00:46.

- Copyright 2026 4Tuning