![]() |
Re: Renault Megane Classic
1 Attachment(s)
update...
|
1 Attachment(s)
Am fost prezent la EuroCar Meeting editia 2, unul dintre cele mai frumoase, expozitii.
Grazie Golfuletz! |
"mareane! se zice una din cele mai frumoase expozitii nu unul!" RUSINICA!!!:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
graba verisoare...graba!
Stadiu final! Project on... |
Alta viata cu pragurile alea, vine si ea la linie :lol:
|
Jantele sunt pe 17 ? ce ET ai la ele ??
|
1 Attachment(s)
Salut! Pragurile nu sunt puse, e doar proiect photoshop, Sper sa le montez luna asta si pana la sfaristul lunii vine si cozorocul de luneta.
Jantele sunt Borbet T, 16" 7.5J / 9J ET30 Tocmai am venit din vacanta, am fost plecat cu Megane-ul in BG, Nisipurile de Aur, cine a mai fost acolo stie drumul via Constanta. Realizare: Salt in aer cu masina de aprox. 50cm Poza realizata in parcarea Hotelului Golden Beach, Nisipurile de Aur, BG |
Quote:
|
si nu ai rupt nimic dupa saltu ala ? nici macar sa crapi o bara ceva?
|
Am avut ocazia sa vad masina la EuroCar Meeting. Arata extraordinar.
Felicitari pentru munca depusa. |
@ meint - foarte bine ca le-ai cumparat vezi cat o lasi pentru ca, cu cat o lasi mai mult cu atat e mai rigida si incomoda, dar efectul obtinut e super:D. Eu astept reglabila pt la primavara.
@Devu - mersi frumos, cand o voi termina sper sa arate pe placul meu si pe stilul abordat. Sper ca intr-o zi dupa ce o voi termina sa bifeze o prezenta la GTi Treffen - sudul Austriei (Riefnitz). @expres - din salt nu s-a stricat nimic, doar cred c as-au rupt doua tampoane de toba care erau pe duca, pentru ca la intoarcere pe A2 mi-a cazut evacuarea, dar acum totu e nou si in stare ok. |
11 Attachment(s)
Intre timp la masina s-a defectat ambreiajul. Am schimbat ambreiajul cu unu orginal, made in France...rulmentul se sparsese in doua si intrase in placa de presiune, rupand cativa dinti din soarele placii, discul de ambreiaj era teminat, nu patina dar dadea socuri si am constatat ca a lasat urme pe suprafata de frictiune a placii de presiune (a sapat in material). Ca urmare a schimbarii am schimbat si uleiul din cutie cu unul "proaspat" marca ELF 75W-80, made in France.
La masina s-a mai schimbat urmatoarele: Tampon antibasculare - s-a montat unul Dacia Duster 1.6 16V cu bucsa plina si din aluminiu - consider ca e mai rezistent in timp Becurile proiectoare - cu unele mai bune marca OSRAM (multumesc serban_pc) Macara geam - s-a schimbat macaraua geam fata stanga, pentru ca la cea veche s-a rupt cablul. Discuri frana - cum masina mea are momentan doar pe fata discuri de frana, am hotarat sa le schimb, acestea fiind cele originale si s-a montat Brembo Max 280mm Placute frana - am schimbat discurile, deci am schimbat si placutele cu Textar, 129mm. Acesta fiind primul set de placute care zic ca vor tine vreo 4000km apoi va venii un set de placute sport, ceva mai performant, as cauta Simmer, am auzit ca sunt bune. Si acum poze din timpul reparatiei... |
104.500km
montat bujii noi originale Renault Made in France montat 2 bobine de inductie originale Renault Made in France (Valeo) |
Imi place evolutia masinii tale,pe spate cum ai scos bara din punte ca sa o lasi jos?
|
tare rau masina ! bafta multa in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning