![]() |
Re: TOYota Celica T20 reconditionata
A venit si kitul de ambreiaj, l-am schimbat si am pus din nou masina la treaba... mi-era cam dor sa merg cu ea :D acum nu am nevoie decat de motive sa ma grabesc :lol:
Am montat si muzica, mai exact difuzoarele de 20cm in portiere, pe spate am lasat kickwooferele de 16,5cm, iar tweeterele cele noi n-au avut loc, tre' sa improvizez un pic zilele astea. Amplificatorul este un GZ Hydrogen 4x100 si este prea slab... dar e mai bine decat deloc. Am montat si playerul in sfarsit, sunt multumit de el. Am de lucru si aici, in special la partea de estetica (am taiat single-din-ul ca sa il transform in double-din si acum se vede urat, trebuie mascat). Quote:
Quote:
Ma bucur ca-ti place culoarea! Din pacate vopseaua e cam fragila si a fost expusa la intemperii: in fata e plina de punctulete de la pietricele, iar pe laterale/spate are multe zgarieturi de la mecanicii romani fara limite :evil: In plus, acum cateva zile am prins o grindina de toata frumusetea, de la cap la coada, si mi-e frica sa mai spal masina ca sa evaluez pagubele :???: Oricum, ne vedem la TuningFever, desi inca n-am inteles unde va avea loc, cine organizeaza etc. |
nu stiu cu ce vin inca dar o sa te sun
|
merge peste 110 kmh cu un filtru de aer calumea.atinge 0-100 kmh stock in 7.9s (date de fabrica).kilometrajul nu urca mai mult de 260 kmh ridicata pe elevator(deci fara nici o sarcina pe motor....) , iar comparatia dintre asta si un gti mai vechi e irelevanta deoarece au raporturi de transmisie diferite.eroarea kilometrajului calculata iti da cam 230 kmh viteza maxima.ceea ce ai atins tu(241-242 kmh.....)e cam viteza maxima la masina asta pe asfalt in sarcina.gasesti chip , suspensii,iar pt turbo o poti rezolva cu piese direct de la TRD(daca nu ai si facut-o deja , avand in vedere cat e de vechi topicul).eu am una la fel , din 1995 , am luat-o cu 85 000 km in 2004 , iar acum am 200 000 fara nici o interventie la motor.nu ii lasa evacuare libera , pierzi.....gazele la evacuare trebuie sa opuna o anumita rezistenta.gasesti chip , turbo , axe came, pistoane...motorul asta se poate duce la in jur de 500 cp..........cauta pe australia si japonia piese....bafta
|
Spectacol toyota lui alex, in ciuda faptului ca am studiat'o pe intuneric si sub un covor de praf, masina arata incredibil de bine ... se vede ca pe ce pune alex mana se transforma in aur ! :twisted:
am ajuns acasa prietene, salutari si ms de gazduire ! |
Ce model de difuzoare ai luat pe fata?ca la marimea aia cam greu gasesti:DDaca poti lasa si un site.
|
pe fata sunt difuzoare de 20cm diametru.gasesti de la Audison dif sau chiar kit ,si intra fain in locasurile originale cu mici ajustari la prindere.sunt si foarte putin adanci , deoarece au magnet de neodimiu intors invers prin centrul bobinei.este un distribuitor si pe romania , din cate stiu , desi eu mi-am pus totul in italia si sunt foarte multumit de cum suna.scot 132 decibeli cu o singura statie si un singur sub.statia e un Srx3.
http://www.hertzaudiovideo.com/default_it.htm http://www.audiomobil.ro/audison.php |
sal....imi place la nebunie toyota ta.....chiar te am claxonat intr'o zi erai cam plictisit la semafor....eu am o toyota celica verde turcoaz cu nr de bulgari....id meu este sorin_florian_90 as fi vrut sa vb cu tine mai multe chestii daca vrei da mi add si vb pe mess mai multe chestii.....salut
|
Quote:
Imi pare rau ca n-ai putut ramane mai mult sa mai stam de vorba, dar vor mai fi ocazii! Masina e ok, in ciuda faptului ca inca mai schimb saptamanal consumabile si nu numai... de exemplu, ieri i-am luat+montat 2 gume pe spate, i-am comandat si rulmentii pe fata, zilele trecute i-am schimbat un burduf de planetara, iar zilele astea urmeaza sa-i mai schimb placute frana, amortizoare, ulei cutie, lichid frana etc. In afara de asta, merge de nu-mi vine sa cred...o calc fara mila cand e cazul (in special in sensuri giratorii si alte locatii fara linie dreapta :twisted: ) In septembrie o voi scoate la o lunga plimbare prin Europa si voi reveni cu tot felul de poze si impresii. Deocamdata am sarbatorit ~20.000 km fara mari probleme :tetter: Quote:
Eu mi-am luat o pereche de Ground Zero GZCW 8-4F, sunt modelul din link-ul de mai jos, numai ca sunt versiunea "shallow", mai putin adanci: http://www.hifi-audio.ro/produs-132-..._gzcw_8_4.html Ca sa le montezi, trebuie sa umbli putin la acel adaptor de plastic, in zona unde va fi magnetul, iar apoi sa pui ceva distantiere de 3-4 mm grosime in cele 4 puncte unde se prinde adaptorul pe usa. Pentru aceste difuzoare ai nevoie de un amplificator de ~2x250w rms sau macar 2x150 ca sa obtii rezultate rezonabile. Daca le montezi corespunzator, reglezi tot si antifonezi portierele, nu vei mai avea nevoie de subwoofer. Difuzoarele costa cam 220 ron BUCATA, dar merita toti banii! PS: daca nu dispui de un amplificator sau de banii necesari pentru el, poti monta difuzoarele DIRECT PE HEADUNIT momentan! Cu reglajele corespunzatoare, vei obtine cel putin aceleasi rezultate ca de la un set de difuzoare ovale de 75w rms, in ciuda diferentei imense de putere (20w rms - 250w rms). Ti-am vorbit de aceste difuzoare pentru ca sunt deja testate de 2 persoane, iar in plus le poti gasi si pe stoc, nu sunt nici foarte scumpe si sunt o alegere foarte buna indiferent de sistem. Voi reveni cu niste poze cu montajul. Pana atunci, pe pagina precedenta (cred) poti vedea vreo 2 poze reale cu ele. Quote:
Ti-am vazut si eu masina de 2 ori, o data ieri si o data acum ~1 saptamana, ti-am raspuns la claxon atunci dar cred ca n-ai mai apucat sa auzi. Pe mes nu mai am timp sa stau in perioada asta, dar vorbim aici sau cand ne mai vedem prin oras. Toate cele bune tuturor! |
Salut ALex...incep prin a'mi cere scuze ca am lasato in coada de peste cu vazutu la mare...am avut ceva probleme cu fratele meu (a lesinat&stuff...stat la camera)...mai exact nu stiam cum sa il vad mai repede acasa...cu 1 ocazie deabea astept sa ne vorbim fc2fc.
2) Imi faci mare pofta de difuzoarele alea :))...vreau si eu sa pun ceva in portiera...si ma mananca cand vad cu cata pofta asa vorbesti despre ele...mama mama :D... 3) Fa'mi o vizita ;) stii tu unde :D ca am surprize :) |
2 Attachment(s)
Paiii..mai baieti ,de acum sa nu va mai asteptati la atat de multe update`uri..pentru ca masina de acum e locul 2...de ce? pai uite deasta...
La Multi Ani Alex , si Casa de Piatra Alex & Georgiana . |
poate ne intalnim undeva.......voi din clubu celica nu faceti intalniri ?????m-ar interesa si pe mine...ms
|
In locul lui Georgiana as sta linistit sa stiu ca ai amanta o toyota :D
Casa de piatra Alex, toate cele bune din partea noastra :bunch: |
Bruzli, AlCaponne era junior ma ! Casa de piatra pretenas si sa iti dea Dzeu tot ce iti doresti (si cai multi adica)
|
Casa de piatra!si tot ce`ti doresti!
|
Oooo!!! Frumoos Dl. Alex,frumos!!! Iti doresc casa de piatra, nevasta sanatoasa, copii frumosi si tot ce iti doresti!!! Iti las pe PM adresa unde trimiti sticla de Jack :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning