![]() |
Re: Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994
O sa ii fac si filmulet dar dupa ce termin rodajul. Ca altfel iti dai seama ca nu ai ce sa auzi deoarece mai mult de 2.500 3.000 Ture nu o sa mearga. O sa urmeze serpi , evacuare cap coada , omologarea motorului
|
Quote:
|
Mi-ai pus o intrebare capcana , nu stiu , urmeaza sa ma interesez si te anunt
|
Quote:
|
l-ai pus sus pe masina?
|
Se lucreaza , inca nu ii gata
|
sall,o da vad ca nu stai deloc..:Dce sa zic,bine ai facut ca ai te-ai apucat de motor,macar acu stii ca il faci cum trebe si nu o sa mai ai probleme cu el..
|
ce se mai aude cu motorul ?
|
mecanicul a avut cateva probleme si nu a putut sa lucreze pe masina. Saptamana asta oricum ii gata , nu l-am stresat pe om , l-am inteles nu ii nici o problema si nici o graba. Este vreme , sa iasa bine numai
|
mah fonzy nu ii gata trogaliciu? imi pare rau ca l-ai dus la facut acuma cum o sa te mai deosebesc de altii?:twisted::twisted::twisted:
|
Gata ii la mine masina. Am facut cu ea 3 km. Ce pot sa va zic. Am momentan in ea HEXOL 15W40 , si imi tacane tachetii ca dracii. Oricum 1.000 KM o sa stea in motor nu mai mult. Pana atunci nu vede mai mult de 2.500 - 3.000 Ture.
Ca si idee , mecanicu meu are curtea in panta f mare , cand am iesit cu ea din curte abia trebuia sa accelerez , se simte ca are forta motorul. Inainte cand ieseam din curte trebuia sa o turez la greu. Si cand plecam inainte de pe loc se chinuia , acuma efectiv zboara. Momentan sunt incantat , sa vedem peste 1.000 KM :D Poze nu am mai apucat sa fac deoarece am fost plecat la Brasov la prima etapa din CNR si pe cand am venit motorul era tot pus la loc. Zilele astea o sa ii pun si rotile pe 17" , daca se opreste ploaia asta ii fac cateva poze si atunci am sa pun. |
Quote:
|
Hai ca e bine! Cât te-a costat să îi refaci motorul?
|
730 chiuloasa + 240 segmentii + 70 garnitura de chiuloasa + 750 manopera + ceva garnituri + ulei = 1.790 Lei
|
750 manopera? Pai ai dus-o la ginecolog? :) Mi se pare cam mult....sincer....si sfatul meu e sa ii schimbi ulei-ul si da ii dai blana....ca altfel inveti motorul lenes ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning