![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Si 170cp si CDI nu e mare branza, oricum totusi e de admirat! ;) |
Re:
Quote:
Precio: 44000 € Consumo: 0 l. Carrocería: COUPÉ Potencia: 170 C.V. Combustible: DIESEL V. máxima: 227 km/h Aceleración: 0-100: 9,2 s. Chestia e ca nu s-a plecat de pe loc ... ci din mers ... si faza e ca m-am dat cu el cu discul patinand ... In fine ... Nu am negat ca nu l-ar face un 150Cp ... insa sunt multe 150Cp care sunt bashite ( uita-te la A3 model nou si la maj celor limitate electronic si cu 100 de sisiteme pe ele ... ) . Ce masina ziceai ca ai :?: :lol: |
sadule lasa ca si eu am facut un e 270 cdi cu corsa de 90 de cai ori soferul de la mertz era dobitoc tare ori eu sunt sofer mai bun :twisted: :twisted: asa ca astea de 270 cdi nu se pun
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
lasa ma .. ca daca e sa luam asa .. si eu am facut masini mult mai puternice decat ce am eu .... :) cu foarte mult mai puternice ... cred ca aici conteaza si soferu` ... :) :) :)
|
bajetzi....privitzi,marpha,nu?
|
pozele sunt facute DUPA BLOCURILE GRI
|
marpha pozele dar unde mai exact?
|
Re:
Quote:
|
nu pot sa vad poza si am dat si vreo 5 refresh-uri :(((
|
Re:
Quote:
|
lucram la asta ...
|
apropo am vazut shi eu mashina lui TRA azi la mine la liceu akolo shi am stat putzin de vorba cu el. frumos jentzi marpha simple aha marca shi aia e fumoasa mai ales X acela imi place dar ce s-a intamplat cu spoilerul din poza care mmi-ai trimis-o pe msg?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning