![]() |
Re: vand orice kit xenon/bixenon, garantie reala 1 an!!!
Merci pt recomandari !
Marfa de calitate !!! |
pentru un Golf 3 h1 5000k 35w doar pe faza scurta???(sau bixenon???) un pret???
Si sa'mi zici te rog cat de greu se face montajul...as vrea, daca cumpar cumva, sa mi le pun eu....nu mai e nevoie de alte piese sau ceva, nu?!! |
Pe golf 3 au fost puse 2 tipuri de faruri, trebuie sa vezi pe care il ai tu ca sa-ti zic.
In principiu treaba sta asa: 1. Ai far cu bec H4, ceea ce inseamna ambele faze pe un bec si deci implicit Bixenon care te costa 330RON kitul. Montajul se face relativ usor. 2. Ai far cu 2 becuri in el, pe faza scurta H1 si pe lunga tot H1, deci 260ron un kit x 2(asta daca vrei Bixenon) ..... . Se monteaza mult mai usor. Uita-te si cauta-ma. |
Pai am scris acolo h1 5000k 35w....am inteles oricum...Deci 260 pentru un set...
|
55 W , 8000K , H7 , pret plus transport pana in cluj napoca ?
|
Quote:
De 35W H7 cu 8000K am la pretul de 260RON + cheltuieli transport aprox 30ron(cu tot cu ramburs). Kitul este cu ballatri super slim(mult mia usor de montat) si are garantie 12luni(cu certificat). |
Mai departe!!!
|
Sapt viitoare marfa fulllll!
|
Uppppppppp
|
Aceleasi preturi dar cu ballatri SUPER SLIM, mult mai usor de montat.
Single kit(H1,H3,H7,H11) de 35W = 260RON Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(intensitate reala cu 10-20% fata de 35W) Comercializez si becuri sau seturi separat. Un bec single = 80RON sau setul la 150RON Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 100RON sau setul 180RON Garantie la kiturile complete 12 luni sau la seturi de becuri 6 luni. |
Aceleasi preturi dar cu ballastri SUPER SLIM, mult mai usor de montat.
Single kit(H1,H3,H7,H11) de 35W = 260RON Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(intensitate reala cu 10-20% fata de 35W) Comercializez si becuri sau seturi separat. Un bec single = 80RON sau setul la 150RON Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 100RON sau setul 180RON Garantie la kiturile complete 12 luni sau la seturi de becuri 6 luni. CURAND STOC FULL !!! |
h4 bixenon de 55W mai ai? de care si la ce scor
|
H4 am doar de 35W(nu este diferenta sesizabila intre 35W si 55W) la 6000K.
|
cum facem sa imi pui si mie un kit de h4 bixenon pe curier?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning