![]() |
Re: E36 - coupe BYE (ex NIZ)
da frate si pe urma cika mergeau semaforarele.. ca am trecut eu pe rosu ca pm.. oricum a scos-o vinovata..
|
trebuia sa dea prioritate de dreapta daca nu ma insel
|
exact. chiar daka treceam eu ep rosu.. ea tot trebuia sa se uite in dreapta adka mai vine cineva.. ca ea nu are ucm sa vada daka e rosu verde.. trebuia sa astepte sa se opreasca masinile.. sau cand nu mai era nimeni sa se bage. ea nici macar nu s-a uitat.. si a intrat in plin in mine
|
Urat ce ti s-a intamplat....pare rau....femeile la volan frate...exact aceeasi situatie mi s-a intamplat si mie la masina anterioara....numai ca m-a facut praf pe mine :D....si tipa si dupa ca am trecut eu pe rosu
|
pacat de masina sincer ..
|
ce naspa ...pacat de munca ta....lasa ca o refaci u nu o da ;)
|
1 Attachment(s)
astept asigurarile. ma amana dupa o zi pe alta.. ce mizerii de oameni
|
euroins?
|
asta asa o sa si meraga o vreme buna....stai flex...mare norocos poti fi daca rezolva in 2-3sapt
am mai patit-o cineva din Tm.nu era vinovat si pana a rezolvat cu asigurarea a trecut chiar si 3 luni....apoi ca nu au piesele necesare ca nu se gasesc si bla bla.... ROMANIA numai bine si nervi de otel;) |
la mine e vorba de dauna totala pt ca reparatia costa mai mult.. decat face masina in actele lor de ***.
o sa imi dea 3000e.. daka nu vand masina pana iau banii. ma apuc s-o fac.. in alt stil. 19 m3 evo, bot e46.pozitionez umfalturile un pik mai jos.. si alte praguri.. alte chestii |
Quote:
mda pai ii o afacere foarte buna!!!daca iei 3000 de eu pentru dauna totala pentru ca ramai si cu masina(din 1500 de eu zic k o poti rezolva si iti mai ramane.....) oricum asa cum era masina nu o dadeai peste 4000 in veci(asa lovita nici atat) din pacate asa is preturiile |
Quote:
pur si simplu iti dau acolo 3000 euro si ti-o faci tu? |
nu mi-o face pentru ca reparatia costa mai mult decat face valoarea maxima a masinii la ei in cataloage. si cam 3000euro este dauna totala pt masina asta.
|
Quote:
|
vanduta:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning