Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Primul trailer pentru Fast & Furious 4 (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/88568-primul-trailer-fast-and-furious-4-a.html)

boy_wonder 13-03-09 20:59

Re: Primul trailer pentru Fast & Furious 4

si in Romania tot pe 3 aprilie este premiera.

cmdbass 14-03-09 00:27

pe net sigur o sa apara mai devreme :lol:

pirateria wins ! :D

olanndezu 16-03-09 20:40

astept cu nerabdare sa vad si a 4 serie cu siguranta pe net o sa apara mai repede :D

NONE 16-03-09 23:41

Acum e Vin Diesel,Paul Walker si gagicile alea doua sunt live la o emisiune germana :lol:,a zis ca pe 2 aprilie vine in Germania :rolleyes2
pe internet o sa apara mai devreme :lol:

mihai88 19-03-09 11:15

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 2138159)

ia uitati-va sa vedeti cum ii cheama:D.....graba strica treaba
.................................................. ...............................
o sa apara mai devreme da calitatea o sa lase de dorit

strada 19-03-09 19:45

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 2163297)
ia uitati-va sa vedeti cum ii cheama:D.....graba strica treaba
.................................................. ...............................
o sa apara mai devreme da calitatea o sa lase de dorit

ar arata bine Vin Diesel cu balcoane si par lung :lol:

andrew 46 24-03-09 09:09

1 Attachment(s)
afise dinastea erau la londra pe autobuze8)

magnum730 26-03-09 03:54

Quote:

Originally Posted by carmaniac (Post 1716535)
super tare... mi s-a parut sau pick-uprile aveau NOS?:O

Nu erau NOS buteliile alea pe care le ai vazut tu ci butelii de aer comprimat. Camioanele franeaza pe baza unui circuit cu aer, iar ce aratau ei acolo e cam sf, ca daca o decuplezi asa din mers, se blocheaza automat toate rotzile de la remorca, iar la viteza aia fac si explozie-mai ales fiind incarcate remorcile. Nu mai zic ca cel mai mester are nevoie de cel putzin cateva secunde sa lege furtunele de la pick up truck ul ala la remorca, mai ales in mers.
Daca remorcile nu au frane si franeaza decat capul tractor, la cate remorci avea ala, incepe sa franeze la pitesti si la bucuresti poate se opreste.
Nu am condus asa ceva, dar cam miroase a sf ce e acolo.
Astept sa vad filmul, ca sa ma lamuresc.

Adriano_69 29-03-09 17:10

eu zic ca erau buteli de nos....si inca ceva.....unde ai vazut tu ca ii leaga vreun furtun si nu face esplozie chiar daca e incarcat si se dezgata....sunt si remorci care nu franeaza cand ii scoti furtunu de aer...si mai ales alea ca erau cam vechi...

dagosh88 03-04-09 01:33

Am fost si eu azi la avanpremiera, pot sa zic cel mult ca a fost dragut, cam prea mult SF pentru mine. Cam putine curse si alergaturi, ma asteptam la ceva mai mult, dar oricum, merita vazut daca esti pasionat.

procos 04-04-09 00:48

Si eu ieri l-am vazut, cum zice si dagosh88 cam mult sf mai ales la faza aia in care........:D hai ca nu zic nimic va las sa il vedeti, merita daca sunteti adeptii genului. Eu m-am dus pana la TM la ora 22:15 sa il vad si nu regret.

madicioco 04-04-09 01:30

am vazut si eu azi filmu ,ce sa zic cum spun mai sus cam sf-uri unele fazze dar in general frumos:-):-)mi a placut.
si dupa cum s a terminat asteptam sa vedem seria 5-a:-)

cmdbass 06-04-09 02:08

l-am vazut si eu mai devreme...hmm ce sa zic..prea multe efecte speciale si actiune..prea multe masini busite..prea putine curse..dar mi-a placut :D

StreetStyle22 06-04-09 12:36

Cam Sf parerea mea.

Danutz Bratosin 06-04-09 13:04

Cand am vazut traileru ma asteptam la ceva mai ''maret'' oricum e destul de bine realizat...astept varianta dvd sa se vada detaliile mai bine:D

All times are GMT +2. The time now is 01:56.

- Copyright 2026 4Tuning