![]() |
mah toate sunt misto,a lu' andrey e cea mai dak o vezi asha mica ;).k virgula calitate....santos rulezz!!! :D
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: imi bag ceva in el de net k nu a mers,am racit,shi nu am poze in calculator :cry: :cry: :cry: :cry: |
2 Attachment(s)
check this shit out
|
1 Attachment(s)
:evil: :evil: :evil: MMASII
urat arata in postura de revista.. in fine.. check THIS shit out |
:peace: :tenisclap :woowoo: go santos,go santos,go santos.... :woowoo: :tenisclap: :peace:
:peace: :tenisclap :woowoo: go santos,go santos,go santos.... :woowoo: :tenisclap: :peace: :peace: :tenisclap :woowoo: go santos,go santos,go santos.... :woowoo: :tenisclap: :peace: :peace: :tenisclap :woowoo: go santos,go santos,go santos.... :woowoo: :tenisclap: :peace: kool god damiit,god damm cool. sa mor de nu e cea mai marfa facuta de pe tot 4tuningu' e moarte curata..... |
1 Attachment(s)
dap , asta e var. finala
|
2 Attachment(s)
iote....
toate.. 3 ;) :D :D :D :D |
IMPECABIL...nu mai pot sa zic nimik...incredibil...pana shi detalii de interior....AutoMeter... :D :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
|
ma bucur ca-ti place
mi-a amortit curu`n scaun la cat am stat... sa lucrez la ele |
Re:
Quote:
|
chiar ca arata bine.. esti destul de atent la detalii, chiar daca se poate si mai bine. Congrats! poate o sa ma bag si eu daca o sa am timp
|
te asteptam ;)
si scz ptr ieri , eram un pic cam nervos.. \"sry\" ... |
superbe omule, felicitari !
|
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ma bucur ca va plac doamne , ce senzatie , ce satisfactie.. |
EvLSant0S
imi cer scuze dar pur si simplu nu vad pozele :) nu stiu ce dreaq are...mai incerc :) |
gata am reusit sa le vad..si te felicit :) arata super bine...cu mici exceptii :) dar oricum ai gusturi :) p
P.S. cum dreaq le faci ca ma chinui de o saptamana invat Photoshop si nu reusesc :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning