Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Roadster dezvaluit (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/86215-bugatti-veyron-16-4-grand-sport-roadster-dezvaluit.html)

_anaconda_ 09-07-09 21:16

Re: Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Roadster dezvaluit

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 2474161)
deja Veyron a devenit ceva comun !;)

Intradevar, atat de comun incat nu ai vazut una in realitate :lol:

Ce tot vorbiti de atatea versiuni ? E varianta coupe si asta decapotabila. Mai e vreuna si nu stiu eu ? Sau voi le puneti si pe alea editii speciale care au anumite combinatii de culori si chestii de genu' ? :rolleyes2

segundo 09-07-09 21:31

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2474264)

Ce tot vorbiti de atatea versiuni ? E varianta coupe si asta decapotabila. Mai e vreuna si nu stiu eu ? Sau voi le puneti si pe alea editii speciale care au anumite combinatii de culori si chestii de genu' ? :rolleyes2

inteleg ca esti fan bugatti, ai si motive.. dar totusi... e prea multa publicitate in jurul unei singure masini.. e modificata de nush cate firme... ba e pielea neagra, ba rosie.. ba is jante rotunde, ba patrate..
spre exemplu mclaren f1 e mult mai apreciata din simplul fapt ca n-a fost asa "gadilata" de toata lumea.

slayersland 10-07-09 11:06

E un banner de reclama mai mult decat o masina asta...deci e de inteles...pentru asta e facuta...sa o arati si sa o fotografiezi...sport la 2 tone nu prea merge, si nici sa te plimbi prea mult cu ea , ca nu vrei sa te opresti la jumatea drumului dintre benzinarii si sa ceri benzina de la vreun Logan lol. Bling-bling curat.

YGD-sef 17-07-09 20:06

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2474264)

Cum spune si SEGUNDO mai jos ,Veyronul a fost "gadilat" de prea multe firme de tuning si nu mai poate fi un hypercar sau "the ultimate car!" cum crezi tu!:lol:un super-car adevarat care inca nu sa umblat si nu se va umbla la el este McLaren F1,dupa mine si dupa multi INCA THE ULTIMATE SUPERCAR ! ;)

_anaconda_ 19-07-09 08:51

Zi-mi si mie alea prea multe firme ca sa stiu si eu. Sau daca fac aia o combinatie de culori tu gata o cataloghezi modificata de firme de tuning ? Si chiar daca ar fi asa ce ar retine-o sa fie inca the ultimate supercar ? Iar debitezi ? :lol:.

YGD-sef 27-07-09 11:27

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2496310)
Zi-mi si mie alea prea multe firme ca sa stiu si eu. Sau daca fac aia o combinatie de culori tu gata o cataloghezi modificata de firme de tuning ? Si chiar daca ar fi asa ce ar retine-o sa fie inca the ultimate supercar ? Iar debitezi ? :lol:.

O "retine" faptul ca la nivelul asta de "supercar" eu stiu ca masinile nu se modifica !;) nu isi mai pastreaza valoarea in timp daca le modifici!Daca ai de gand ca masina ta sa valoreze de 100 ori mai mult peste 30 de ani trebuie sa o lasi asa cum a iesit pe portile fabricii,iar F1 e una dintre putinele supermasini care inca mai e "virgina"!;) Nu conteaza daca Veyron prinde 1000 la ora! daca l-ai modificat si-a pierdut valoarea!;)

All times are GMT +2. The time now is 17:31.

- Copyright 2026 4Tuning