![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
DUpa parerea mea, indiferent cine castiga intre cei doi, merita respectul nostru. Atat ei cat si masinile lor.
Respect. |
De acord insa nu-mi permit sa pierd.
|
Nu vreau sa fiu obraznic dar mi-ar placea langa mine la start o masina de genul celei din poza.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu vreau sa fiu obraznic dar mi-ar placea langa mine la start o masina de genul celei din poza.
Engine Configuration Supercahrged V8 Valvetrain Quad Cam, 4 valves / cylinder Displacement 4600 cc / 280.7 cu in Power 488.4 kw / 654.9 bhp @ 6500 rpm Torque 750.0 nm / 553.2 ft lbs @ 5000 rpm Bore Not Available Stroke Not Available Compression Ratio Not Available BHP / Liter 142.3 bhp Redline 7000 rpm |
4 Attachment(s)
Astept cu drag porschele 996, desi as fi preferat un 997 tunat extrem de 9FF la peste 700cp circa 730 din spusele propietarului.:lol: :lol: :lol:
Foarte tare masina insa voi fi foarte senin langa ea la start. Spectacolul deabea incepe, il astept si pe infatuatul ala din germenia sa ne arate noua romanilor de bastina ce tari sunt nemtii ca el. Pe asta nu au un ceas la gara atat de mare pe cat o sa-l bat. |
konigseg cc ?
|
Quote:
|
eu cred ca e clar cati provoaca asa ca merita sters topicul asta ca sa nu se interpreteze in alt fel.
|
Stergeti!!!
|
|
mda......misto
|
Sper sa fie si real, nu vezi ca ezita
ca s-o dea cotita daca... |
Masina nu este gata inca , nu ezita nimeni sa se dea !
|
Quote:
Am mai vazut viteji care cand ii chemi la start dupa ce se lauda, brusc au probleme cu masina, treaba... exemplu Virgil cu Supra. Stabilim de acum ziua si locul?:lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning