![]() |
Re: Fotografiile mele - MillionDollarBaby
Foarte frumoase fotografiile.Ai vazut locuri frumoase,ferice de cei ce pot calatorii in toata lumea:sad:
|
Quote:
Alte persoane spun ca de ce pun poze de vacanta cica , dar nu se gandesc ca nu le pun pentru mine , poate unele persoane nu au vazut numai stiu ce tara ...si le pun doar de dragul de a se uita si altii nu pentru a primi 1000 de commenturi :D in fine , ma bucur ca iti plac si multumesc pentru apreciere :) |
17 Attachment(s)
Un fiat fara stare de functionare ...dar destul de interesant pentru ochiul meu :D si restu sunt poze facute in lipsa de ocupatie :D
|
Quote:
Dar Clau vezi ca sunt multe poze din ultimul set pt care nu le-as da o importanta atat de mare... :???::-) |
6 Attachment(s)
Quote:
Poate iti plac astea mai mult :arrow::D |
Quote:
|
Quote:
|
@ Welcome back! :) Imi plac pozele cu fiatul...si si cu volkswagenul...nush ce-i cu pisica aia...era cumva Catwoman de Italia...:))
|
Quote:
|
Ce ştie fata asta a poza,eşti bună la poze ;) felicitări îmi plac super mult mai ales cele cu caii !
|
Quote:
L.E. Quote:
Stiu , nu mereu fac asa , poti observa pe paginiile precedente sau la alte sectiuni dar sunt momente cand primesc commenturi unul dupa altul si trebuie sa le raspund ca sa nu creada lumea ca sunt vreo fitzza care cerseste comenturi si nu raspunde la nimic :D multumesc frumos oricum pentru observatie ;) |
Mdb nu e nevoie sa dai raspuns dupa fiecare post!
Incearca sa dai raspuns la mai multe posturi intr-unul singur :) |
Ce tare-i calul ..parca e din 101 dalmatieni :P :P iar privelistea acea are niste culori frumoase !
|
1 Attachment(s)
Quote:
Marameo il cheama pe calut :D e frumos foc , mersi frumos ! New :arrow: |
Foarte frumoase fotografiile cu , caii !:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning