![]() |
Re: EX_TA AUTO Tapiterie piele
am si eu o rugaminte pt un vw polo 2005 fetele acealea de la usi adica partea aceea textila sa o imbraci in piele cat ma costa ? ms
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
salutare... un pret pt. o retapitare manson schimbator+schimbator, volan, fete usi (4 ) pentru un e 36 sedan?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Manson=15 euro Fete usi=50 euro/'buc. Volan=60 euro |
salut ...cam cat m-ar costa sa imbrac 2 scaune recaro in piele neagra si un volan fara partea din mijloc ,ms astept raspuns
|
Quote:
Volan 250 ron |
Salut,
Am si eu un Rover 75 si as dori sa stiu si eu cam cat m-ar costa sa-mi retapitez volanul (doar cercul fara partea centrala cu airbag). Aveti toate tipurile de piele? As dori piele de culoare un alb, bej mai slab asta in cazul in care nu aveti de aceeasi culoare cu originalul. Cam cat ar dura toata operatiunea? Aveti vre-un atelier pe undeva sau toata lucrarea se face la domiciliul clientului? Multumesc pentru informatii. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
cat imi luati pt 2 scaune fata si daca le puteti face in genul celor scoica cu ceva burete inaltat in laterale atat pe spatar cat si pe sezut .
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Tapiterie piele Daihatsu
|
ma intereseaza si pe mine pt un opel astra bertone tot interiorul, piele, scaunele, sezutul alb si lateralele negre, bancheta spate la fel, iar tapiteria usi si spate albe
|
masina e cabrio
vreau sa stiu si eu un pret , un timp de executie |
Quote:
Durata de executie 3 zile. |
asteptam un semn ...sa`mi spui si mie cand ma poti rezolva cu defectul ala la volan...pe un week-end...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning