![]() |
Re: Renault Megane
nu uita ca nu e logan sa gasesti accesorii pe piatza:)te duci la cineva care lucreaza in fibra si tzi le face cum vrei tu,asa le-am facut si eu.Lipesti banda de hirtie(izolat)pe far,desenezi cu pixu pe ea cum vrei sa itzi arate ploapele si omuletzu cu fibra le face.
|
mai bagi si u poze noi ?:D;)
|
poze noi cu ce?!?!?! cine ma cunoaste stie ca nu ma afisez cu proecte de viitor ma afisez doar cu realizari:)
|
ingrijita masinuta dar lasa deoparte "prizele" de pe capota
|
Quote:
priza de pe capota e functzionala si mai ales necesara acolo fiind serpisorii.Sunt deacord ca se poate si mai bine dar a fost o solutzie de moment care am adoptato dupa ce am terminat masina. multzam de critici:) |
Am citit toate paginile pana acum , felicitari pentru evolutia masinii , spor la condus si la servici .
|
frumos megane am urmarit evolutia masinii.. in pozele din prima pagina erau cateva chestii minore care nu imi placeau dar acum mi se pare superb sincere felicitari :D
|
dupa un an de pauza revin cu inima schimbata,fiind un fan infocat renault ii pun o inima de ....volvo:))
|
3 Attachment(s)
incet incet,chear prea incet prinde viatza:))
|
inainte sa bagi motorul la locul lui puteai sa speli si tu un pic pe acolo.
|
HAHA ! Touche ! :)
|
circotasi mai suntetzi.Intentzia a existat dar timpul nefavorabil.....si nerabdarea mea.....
|
5 Attachment(s)
incet,chear prea incet:((
|
1 Attachment(s)
inca una
|
13 Attachment(s)
ultima aparitzie