![]() |
Re: E30 - My candy cabrio
Quote:
Multa bafta. |
Quote:
Ma bucur ca am reusit sa te inspir shi eu cu ceva ... Bafta!! |
Top Car of The Show !!!! Pitesti 2009
S-a mai incheiat un an din punctul de vedere al evenimentelor de tuning, dar cel mai important este ca l-am incheiat cum se putea mai bine... |
1 Attachment(s)
Felicitari ! O poza de duminica @Pitesti
|
felicitari kylule.super tare ursu isi merita toate premiile luate pana acum
|
Quote:
Ms mult |
Quote:
ms pt aprecieri... |
Vazusem la sectiunea evenimente (ieri in fuga) ca ai participat la Pitesti si chiar vroiam sa te intreb ce premiu ai mai inhatat. Dar se pare ca mi-ai luat-o inainte:D
Felicitari! Si un nou an la fel de plin, si de premii si de schimbari (surprize) ;) |
frumoasa masina...mi-au curs ochii dupa ea si in bucurestii noi (anul trecut) cand era wip.
felicitari! |
Quote:
|
kylule treaba cu afisatul este relativa.sunt alte masini mai frumoasa ca a mea .eu unu merg cu ea zi de zi si incerc sa o feresc de ce e mai rau.mai are si ea defecte ma rog si cred ca nu este o masina de show cum este ursu tau.masina aia este special pt asa ceva .atrage privirea si premiile:Dpizde numai zic .oricum meriti toate peremiile astea pt ca ai bagat multa munca acolo si mai ales bani care fara ei nu prea poti sa faci ce-ti doresti dintr-o masina.numai bine
|
Quote:
Oricum eu te astept shi la o expozitie pe viitor |
Quote:
Ma bucur ca am reusit sa-ti captez atentia... |
da buna asta cu activitate zi de zi:D:D
|
e o bombonica de masina ..super .....bafta in continuare ......am si eu un e30 si acuma am inceput sal fac ... da al tauu e superr .... bestiala bomboana .... BAFTA!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning