Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - My candy cabrio (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/84497-e30-my-candy-cabrio.html)

Cipilica 11-10-09 22:16

Re: E30 - My candy cabrio

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 2708790)
Iata ca a venit shi ziua in care iti pot arata ca parerea ta a contat mult pt mine... I-am adaugat shi lama desprea care imi spuneai tu...

Am sa mai revin shi cu alte poze de la evenimentul care tocmai se desfasoara la Vitantis

Chiar imi place. Ma bucur ca gusturile noastre au coincis. E foarte bine ca esti dispus la dialog si iei in seama si alte idei. Si eu am facut de multe ori asa si nu mi-a parut rau, am avut de castigat, 4 ochi vad mai bine decat 2. Sper ca nu te superi daca in viitor ma voi inspira si eu de la tine cu scrisrile pe masina, la asa ceva chiar nu ma gandeam. In rest ce sa zic, felicitari si pentru recentul premiu si ai grija de ursache. Se vede ca place;)
Multa bafta.

B85KYL 11-10-09 22:29

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 2710691)
Chiar imi place. Ma bucur ca gusturile noastre au coincis. E foarte bine ca esti dispus la dialog si iei in seama si alte idei. Si eu am facut de multe ori asa si nu mi-a parut rau, am avut de castigat, 4 ochi vad mai bine decat 2. Sper ca nu te superi daca in viitor ma voi inspira si eu de la tine cu scrisrile pe masina, la asa ceva chiar nu ma gandeam. In rest ce sa zic, felicitari si pentru recentul premiu si ai grija de ursache. Se vede ca place;)
Multa bafta.

Merci mult...
Ma bucur ca am reusit sa te inspir shi eu cu ceva ...
Bafta!!

B85KYL 19-10-09 14:19

Top Car of The Show !!!! Pitesti 2009
S-a mai incheiat un an din punctul de vedere al evenimentelor de tuning, dar cel mai important este ca l-am incheiat cum se putea mai bine...

DB77VLY 19-10-09 15:15

1 Attachment(s)
Felicitari ! O poza de duminica @Pitesti

dr_pricop 19-10-09 15:15

felicitari kylule.super tare ursu isi merita toate premiile luate pana acum

B85KYL 19-10-09 15:33

Quote:

Originally Posted by DB77VLY (Post 2732352)
Felicitari ! O poza de duminica @Pitesti

Foarte tare poza... o am shi la avatar, am luat-o mai devreme de pe forum..
Ms mult

B85KYL 19-10-09 15:36

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 2732353)
felicitari kylule.super tare ursu isi merita toate premiile luate pana acum

si tu ai o masina super , doar ca nu iti place sa te afisezi prea mult...
ms pt aprecieri...

Cipilica 19-10-09 15:44

Vazusem la sectiunea evenimente (ieri in fuga) ca ai participat la Pitesti si chiar vroiam sa te intreb ce premiu ai mai inhatat. Dar se pare ca mi-ai luat-o inainte:D
Felicitari! Si un nou an la fel de plin, si de premii si de schimbari (surprize) ;)

ovidiums 19-10-09 15:47

frumoasa masina...mi-au curs ochii dupa ea si in bucurestii noi (anul trecut) cand era wip.
felicitari!

B85KYL 19-10-09 15:48

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 2732456)
Vazusem la sectiunea evenimente (ieri in fuga) ca ai participat la Pitesti si chiar vroiam sa te intreb ce premiu ai mai inhatat. Dar se pare ca mi-ai luat-o inainte:D
Felicitari! Si un nou an la fel de plin, si de premii si de schimbari (surprize) ;)

In noul an vreau sa intru cu ceva modificari atat la interior cat shi la exterior... acum sa vedem ce voi reusii sa realizez

dr_pricop 19-10-09 16:28

kylule treaba cu afisatul este relativa.sunt alte masini mai frumoasa ca a mea .eu unu merg cu ea zi de zi si incerc sa o feresc de ce e mai rau.mai are si ea defecte ma rog si cred ca nu este o masina de show cum este ursu tau.masina aia este special pt asa ceva .atrage privirea si premiile:Dpizde numai zic .oricum meriti toate peremiile astea pt ca ai bagat multa munca acolo si mai ales bani care fara ei nu prea poti sa faci ce-ti doresti dintr-o masina.numai bine

B85KYL 19-10-09 16:36

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 2732638)
kylule treaba cu afisatul este relativa.sunt alte masini mai frumoasa ca a mea .eu unu merg cu ea zi de zi si incerc sa o feresc de ce e mai rau.mai are si ea defecte ma rog si cred ca nu este o masina de show cum este ursu tau.masina aia este special pt asa ceva .atrage privirea si premiile:Dpizde numai zic .oricum meriti toate peremiile astea pt ca ai bagat multa munca acolo si mai ales bani care fara ei nu prea poti sa faci ce-ti doresti dintr-o masina.numai bine

Atunci am sa rectific putin... Ai una din cele mai frumoase masini care au activitate zi de zi...
Oricum eu te astept shi la o expozitie pe viitor

B85KYL 19-10-09 16:37

Quote:

Originally Posted by ovidiums (Post 2732472)
frumoasa masina...mi-au curs ochii dupa ea si in bucurestii noi (anul trecut) cand era wip.
felicitari!

Fata de anul trecut a mai suferit niste mici modificari...
Ma bucur ca am reusit sa-ti captez atentia...

dr_pricop 19-10-09 17:42

da buna asta cu activitate zi de zi:D:D

albatros 20-10-09 20:35

e o bombonica de masina ..super .....bafta in continuare ......am si eu un e30 si acuma am inceput sal fac ... da al tauu e superr .... bestiala bomboana .... BAFTA!

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning