Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Au inceput inscrierile in NSL Romania (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/8429-inceput-inscrierile-nsl-romania.html)

Daniel_Toa 15-11-07 14:35

Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA

sa fie ! multumesc frumos

LMX_Catalin 15-11-07 20:32

te asteptam la intalnire vineri seara.

Daniel_Toa 17-11-07 06:09

L-am luat ! sala cu 24 si traseul fara nici o greseala :) iar acum stau si astept permisul ca tocamai luni la ora 3 ma duc sa il iau , sambata si duminica nu se lucrreaza :( oricum sunt fericit ca il am . Sper ca, cat mai curand sa pot intra in clubul vostru

el_ovy 17-11-07 11:31

Felicitari ;)... Sa-l stapanesti sanatos, fara probleme

Daniel_Toa 17-11-07 14:57

Multumesc :) acum trebuia sa pun mamaliga in geam

dmo.mihai 20-03-08 22:59

salut...as vrea si eu sa ma alatur acestui club...am 19 ani...permis de 1 an...mashina dacia break de 3-4 luni...dar in curand vreau sa o schimb...mai exact inca ma gandesc ce sa fac...sa ma apuc de ea sau sa o dau si sa`mi iau altceva...id`ul meu de messenger este dmo.miha ... rog sa fiu contactat de administratorul clubului sau de cel care se ocupa de inscrieri pentru mai multe detalii ! va salut

RAZvan15 21-03-08 01:08

Quote:

Originally Posted by dmo.mihai (Post 1435779)
salut...as vrea si eu sa ma alatur acestui club...am 19 ani...permis de 1 an...mashina dacia break de 3-4 luni...dar in curand vreau sa o schimb...mai exact inca ma gandesc ce sa fac...sa ma apuc de ea sau sa o dau si sa`mi iau altceva...id`ul meu de messenger este dmo.miha ... rog sa fiu contactat de administratorul clubului sau de cel care se ocupa de inscrieri pentru mai multe detalii ! va salut

Salut... din pacate nu se mai fac inscrieri in NSL !

DeZaXaT 21-03-08 01:27

Quote:

Originally Posted by Razvan_Still (Post 1436006)
Salut... din pacate nu se mai fac inscrieri in NSL !

Nu se mai fac inscrieri la NSL filiala Bucuresti ;)

dolb 22-03-08 00:13

Quote:

Originally Posted by dmo.mihai (Post 1435779)

cum au mai zis si baietii numai ca subscriu
1 la mana, nu se mai inscriu dacii sau oltcit ( Decat daca sunt foarte speciale - asa intelesesem)
2 la mana pentru moment s-au sistat inscrierile in NSL BUCURESTI !

CT-07-APV 25-03-08 12:56

Buna ziua din cate am citit pe aici nu exista o filiala in Constanta. Eu as vrea sa ma inscriu in clubul vostru. Am vorbit cu un baiat de la voi si astept un raspuns. Se poate face o filiala si la mine in oras?

dolb 25-03-08 13:41

se poate face o filiala! dar trebuiesc minim 3 membri! si mai ales sa faceti activitate ;) ar fi foarte buna o filiala la voi . mai multe poti discuta cu Florica !

CT-07-APV 25-03-08 16:25

Re: Au inceput inscrierile in NSL Romania

3 membrii cred ca se gasesc nu ar fi asta o problema. As fi eu si inca un baiat cam 100 % acum spunemi ce intelegi prin activitate?

GolfuletzS 25-03-08 16:42

a mai fost o filiala la constanta odata... daca nu ma insel chiar .... clubu din care faceai parte

CT-07-APV 25-03-08 16:59

Da inainte sa fiu eu in clubul respectiv. Sau mai bine zis inainte sa aiba acte si sa faca inscrieri. Nu stiu ce s-a intamplat si nu prea ma intereseaza. Am fost in acel club acum nu mai fac parte si nu cred ca asta ma trage in jos. As vrea sa ajung undeva unde tuningul viteza cursele si cam tot ce tine de acestea este cel mai important lucru pentru membrii. Din cate am vazut de-a lungul timpului NSL s-a pastrat destul de in fata. Am vazut si la 4tuning days ca membrii si-au dat silinta si mai ales Florica si nu doar in organizarea standului ci in organizarea intregii expozitii.

Rudy87mn 30-05-08 03:12

Salut la toata lumea.Am tot cautat si nu am gasit sa fie o filiala la Timisoara sau ce-l putin in apropierea mea ( poate nu am citit eu destul de atent).Am mai multe intrebari:
-Ce trebuie sa fac ca sa infintez o filiala in partea asta a tari?
-Sunt anumite criteri in inscrierea membrilor ? masina , cai putere etc?

Salutari din Lugoj si toate cele bune.

All times are GMT +2. The time now is 03:08.

- Copyright 2026 4Tuning