Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   STI - RC (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/8400-sti-rc.html)

sandumrs 31-01-06 00:49

Sebastiane nu te contrazic, dar pentru cine nu stie, motorul de pe acest Hartge dezvolta 550Cp, masina e mai usoara si mai directa ca M5, iar timpul de la 0-100km/h este de 3.8sec. Banuiesc ca scoate pe 400m mult sub 11sec, dar nu stiu nimic sigur, e doar o banuiala.

Ceea ce am vrut eu sa spun mai sus e ca Subaru-ul lui Sebastian chiar a devenit o masina de drag adevarata si rivalii trebuie sa-si regandeasca provocarile.

Ca o mentiune si sper sa nu supar pe nimeni, nu as da acest BMW nici pe un Subaru de 1000Cp, mi se pare mult prea criminala ideea in sine si apoi masina. Ma repet e parerea mea si va rog s-o luati ca atare.

Andrei, eu zic ca totusi lenta nu e.

Daca pe Sebastian sunt convins ca nu-l face o asemenea masina pe 400m, pe tine cred ca da. La fel, asta nu inseamna ca masina ta nu e super-super-tare si nu vreau sa te provoc sau sa te jignesc in nici un fel, e doar o opinie.

SEBASTIAN 31-01-06 07:06

Noi aici vorbeam de performante brute nu de restul.
Pt strada acel BMW e mult mai satisfacator, insa pe pista :lol:

buricu 31-01-06 07:30

Monologul de mai sus e taaare ridicol :?

orlando 31-01-06 11:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandumrs\"
Daca pe Sebastian sunt convins ca nu-l face o asemenea masina pe 400m, pe tine cred ca da. La fel, asta nu inseamna ca masina ta nu e super-super-tare si nu vreau sa te provoc sau sa te jignesc in nici un fel, e doar o opinie.

hmmm stii tu ce are sub capota sigur Andrei?stii ce are sebastian sub capota?
faci cam multe comparatii... :shock:

sandumrs 31-01-06 22:28

Oricum vorbeam ipotetic asa ca nu stiu ce ai impotriva Orlando. Si in plus am precizat clar, e parerea mea.

ERY 01-02-06 00:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"

Asa este...valabil pt majoritatea care isi dau cu parerea...si eu cred ca masina mea e tare...ca doar de.... e rosie.

SFW 01-02-06 01:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
Quote:

poate in cazul lui andrei a comparat cu galardo, dat fiind ca sunt aproape egale masinile. pe 400 de metri cel putin, in rest nu avem de unde sa stim.

de sebastian in schimb e drept ca nu avea de unde sa stie.

SEBASTIAN 01-02-06 06:53

Voi nu considerati ca indiferent de rezultat o intrecere trebuie sa fie o placere?
Eu asa cred!

sandumrs 01-02-06 21:53

Placere asta e cubvantul de ordine intr-adevar.

Ma intreb de ce sar ca muscatii unii dintre noi, am si mentionat ca sunt niste opinii pur personale.

SEBASTIAN 02-02-06 06:09

Re:

Quote:

Placere asta e cubvantul de ordine intr-adevar.

Ma intreb de ce sar ca muscatii unii dintre noi, am si mentionat ca sunt niste opinii pur personale.

:?: nu pot sa-mi dau seama.

xizor 10-02-06 14:49

Salut Sebastiane ! Sunt impatimit al tuningululi din Ro de cand ma stiu :) ! Vreau sa iti zic ca te respect foarte mult si te admir pt ce ai reusit sa faci din masina ta , o masina de curse , nu o masina impopotonata de kituri si numai stiu ce . Dar lucrul care imi place cel mai mult la tine este mentalitatea ta , aceia a unui pasionat , nu a unui obsedat dupa victorii. Sper vreodata sa pot sa am si eu o masina care sa o egaleze pe a ta. Felicitari inca o data ! :wink:

SEBASTIAN 10-02-06 16:43

Merci!

aviator 12-02-06 20:11

1 Attachment(s)
O poza de colectie de la mine si inca nu am prins cu toate sculele erau cam o treime la pozare.

SEBASTIAN 16-02-06 22:43

Sa mai pun niste poze legate de japonezii mei.

SEBASTIAN 16-02-06 22:52

3 Attachment(s)
poze

All times are GMT +2. The time now is 15:57.

- Copyright 2026 4Tuning