![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
.....ce sa zik voi sfintzii :evil:.....
|
noi sfintzi?never ever evident, dar... din pacate pt noi, voi aveti o multitudine de metode secrete si rafinate de a ne scoate peri albi, fir cu fir :D
|
1 Attachment(s)
Sa va spun eu o faza tare care mi s-a intamplat mie..
Am intalnit o fata frumusica la un chef si am stat si eu de vorba cu ea ca tot omu' si mi s-a parut o fata destul de desteapta un pic de fitze si care mi s-a parut ca stie ce vrea de la viata.... Trecusera 2 zile de la chef si ne-am intalnit intr-un bar din coincidenta si era cu un baiat si o fata... (sa va spun despre ala un pampalau de 2 lei si la cum arata...stiu ca nici eu nu sunt un J. Armando dar totusi frate fata de ala pot sa zic ca eram un mic Jose A. :) si ce vrajala dadea in el...frate parca era venit din jungla si la cum se comporta.... si fetii ii placea de el la nebunie) Poate i-mi explicati si mie ce o fi vazut fata la el? Ca eu si acum stau si ma gandesc... Chiar si acum ma gandesc la ea dar frate totusi... Sa va pun si o poza cu ea.. |
pai .. asa poate face ce vrea din el ...
ca un cutzu` ... fa asta sau asta ... il joaca ushor pe degete ... asa ca si pentru ea e un stres mai putzin .. ;) nu trebuie sa se mai complice ... |
Quote:
Sa se complice cu masa de fraiera ce este...dupa ce ca era ala si naspet si poate nu ai inteles ala o bazaia (adica o controla) si la o gluma cat se poate de nasola ea radea... nu stiu ce sa zic.. |
si ala nu ii cu bani .. din ala ... sa o intretzina ... sa ii faca mici atentzii (sau mai mari)... si din astea ? .. si atunci ea se simte fericita ... si inghite orice ?
|
Quote:
Nu in nici un caz de bani...am mai platit si consumatia atunci si acum i-mi pare rau ca nu stiu de ce am platit-o si pe a lor trebuia sa platesc decat ce am baut eu sau sa i-l las pe baiat sa plateasca TOT... Daca a fost mai bun ca mine :) la PROSTIE De asta nu suport eu prostii astia...prosti cat pamantu' de mari si fete frumoase :( |
ce sa ii faci ...
desi .. atunci ... nu vad cu ce a putu-o fermeca in halu` ala ... da` nu conteaza ... cum se mai zicea pe aici ... Noi Sa Fim Sanatosi ... :) |
Quote:
Noi sa fim sanatosi ca femei tot se mai gasesc.... :) |
femeia sa gandeasca?? asta ar fi tare, nu zau da cred k fata era mai aiurita decat parea
|
Quote:
femeile gandesc... si unele kiar foarte bine..;) sunt unele care gandesc asa de bine de fac afaceri si cariere de 10 ori mai bune ca ale barbatilor... |
Quote:
si fiind vorba de gandit..cunosc multe fete care gandesc.. mai bine decat.. multi baieti de 18-20 ani... ele avand in jur de 16-17 ani ;) ..... ! |
mda ... dar in orice padure mai sunt si uscaturi ...
eu stiu cateva ... casa asa`s de batute in cap ... sincer .. si no offnece ... zici ca traiesc pe alta lume ... |
pei normal... ca tre sa existe si din astea... cu capu`n nori....! altfel... nu se poate ! ;)
|
Quote:
Pai daca nu ar fi noi ce am mai face??? :lol: Nu am mai avea ce .....(bip)... restul intelegeti voi... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning