![]() |
Re:
Quote:
+ pe la 12 asa un accident la kpitol. Dacia+polo = radiatoare bulite :wink: |
Si unu fresh : Inel II Eliberarii - unu cu fabia depaseste in intersectie de pe contrasens venea un matiz taxi si............. :punch:
|
hai lasa ca cea mai dura a fost mqachidonca mea a parcat intr-un copac nu are nici macar 100 de km facuti de cind si-a luat permisul :yikes:
|
azi pe Ion Ratiu am vazu un cielo pupase bine un copac ... partea dreapta aripa roata varzaaa
|
inseamna k nu aiccidentu cu cielo si cu matizu de aseara de la intersectzia tomis cu ion ratziu ... ... unde matizul a fost dat peste cap :)
|
Psycho am vazut doar cielo ... matizu il luasera ... la cat de mort eram nu am auzit nimic :!:
|
Re:
Quote:
|
stai sa-mi golesc telefonul sa vezi ce pun eu filmuletz cu tine cand ai iesit la cosit.........sau treierai?
|
Re:
Quote:
abea ashteptt ... |
Aseara pe la 11.00 la Grand la semafor buleala.....matiz vs tico.....parbrize sparte, ....s-au lovit in \"colturi\" ...oricum au cam terminat masinutele alea... :?
|
apropo ery ...unde peleu meu ai tulit-o aseara?
|
Re:
Quote:
|
azi p zii .. la ieshire inspre ovidiu ... o mashina de armata a lovit o dacie si a facut`o piftie ..
iar in seara asta in port .. una bucata accident frumos .. 1 SNova cu o berlina cur in bot .. nova varza .. :) |
same place k mai sus o raba a dilit o dacie :) .... so ... keep up da good work ...
ery sa le zicem la baietzi si de ... ??? sau mergem pe burta :) |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning