![]() |
Re: Top 100 Posturi TARI !
Quote:
|
nu el spera 10 sec / 4000 m :)) o mai adaugat un zero ca doar a adaugat un 0 si la 105 cp:))
|
Ce va mirati ? :) Cum sunt unii care cred ca passatu tedei full e nava amiral si cea mai tare,asa si asta cu loganu asta e Romania.... Pe astia i-a lovit cuplu sau viteza cand au trecut de la berlina la o masina mai moderna.
|
care vreti mah un 530 TDI m pac.... http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...ro-398028.html
|
Quote:
|
pai dc sa schimbi lichidul de frana ? :lol: doar ala il pui odata si gata ! :lol: ... dupa cativa ani .. mai franeaza si ea(masina) ... NU :lol:
|
Scuze de dublu-post.
Unul tare: https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...x/page-38.html 06XPT a raspuns la post-ul lui Valex in care a pus poza cu janta si cauciucul. :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
orice pneu, cred |
Quote:
Quote:
Quote:
Baiatul a ajuns la varsta intrebarilor.. |
Acum asta chiar nu e o problemă, prost e cine nu întreaba, nu cine nu ştie, nu de alta, dar toţi suntem cunoscători aici, n-ai să vezi unul să spună că el nu ştie :)
Eu unul chiar sunt stânjenit câteodata cân pun câte o întrebare, că sar repede doi-trei atotcunoscători şi mari maeştri ai tuningului, motoarelor si mecanicii, să-mi raspundă cu "bueeeey, eşti praf, cum poţi să nu ştii atâta lucru?", deşi nu întreb truisme. Asta în condiţiile în care am vechime pe forum cât China şi o mulţime de bălării scrise pe acolo sub nume, darmite un nou venit, nu-i el victimă dacă deschide gura? :) |
Quote:
decat unul ca el mai bine 10 ca Racer_e30 de mai sus |
Quote:
|
dezmortiti-va un pic, cu o alta chestie super tare.
Definita tempomatului aka pilot automat -> varianta SF Quote:
|
:-) Adevarat, cu o singura chestie are baiatul asta dreptate: nu prea unde sa folosesti pilotul automat pe la noi, posibil sa fie mai util in "Europa De Vest" dar la noi chiar nu e foarte folositor in ideea ca, mergand pe autostrada (se intampla vineri) A1 chiar, la fiecare 10-15 km se gasea cate unul sa mearga cu 90-100 pe banda de depasiri, sa nu mai zic de cele 3 camioane pe care le-am prins depasind la randul lor siruri de late camioane...cred ca le-a luat 10 min. Ignorand acest lucru, pilotul automat e chiar foarte util, si dupa parerea mea daca ai condus o masina cu aceasta dotare ti se va parea indispensabil pentru drum lung.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:07. |
- Copyright 2026 4Tuning