Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Cursa accelerare 402m, sambata 14 iunie, Calarasi - Club No Speed Limit Romania (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/80241-cursa-accelerare-402m-sambata-14-iunie-calarasi-club-no-speed-limit-romania.html)

resa 17-06-08 16:45

Re: Cursa accelerare 402m, sambata 14 iunie, Calarasi - Club No Speed Limit Romania

sal!cine imi da si mie pozele pe mess pls?

darkeddy 17-06-08 19:07

Re: Cursa accelerare 402m, sambata 14 iunie, Calarasi - Club No Speed Limit Romania

foarte tare!...ar trebui sa se organizeze asa ceva in toata tara si hai sa nu zicem saptamanal da la 2 saptamini ar fi nemaipomenit

ZoliaT 17-06-08 20:57

Quote:

Originally Posted by KimiInferno (Post 1596288)
Ms frumos Kiwy...;)

ZoliaT ar fii trebuit sa mi raspunda la intrebare dar cred ca e prea ocupat....

De ziua Marinei revenim la Calarasi ?? Ce zici NSL-ule. suna bine ???:D

fii sigur ca eu am anuntat exact ceea ce mi s-a dictat telefonic, si am facut modificarile pe masura ce au fost cerute. nu eu am fost cel care v-a omis. sorry.

dar acum intrebarea ? stiti voi vreun eveniment sub egida NSL RO recent la care sa nu fii pus si voi umarul ?

KimiInferno 18-06-08 00:44

la evenimentele recente am cam pus umarul...in fine, eu asteptam sa-mi raspunzi tu si-ti multumesc ca ai facut-o...

e dureros ca desi ne implicam, nu apreciaza nimeni...nu-i nimic, noi o sa ne vedem de drumul nostru...roate se intoarce..

numai bine

F_L_R 18-06-08 09:38

1 Attachment(s)
Baga un ochi aici......ia vezi am facut eu diferente vreodata?.......
-Si daca vrei pe drumul vostru.....oricand ,eu astept un telefon sau msg de la Lucian si se rezolva....nu vreau sa incurc pe nimeni.

GopPo 18-06-08 09:56

cati cai avea golfu 4 rosu????? ca cel albastru stiu(tot cel 4)

Rebel_Boy 18-06-08 11:13

Quote:

Originally Posted by Zaf (Post 1596550)
Respect pt baiatul cu ford focus gri care m-a facut in prima cursa. Daca se vor tine iar de Sf. Maria cer o revansa.

O sa-i transmit :lol:

Lucian_GXZ 18-06-08 14:29

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1598016)
Baga un ochi aici......ia vezi am facut eu diferente vreodata?.......
-Si daca vrei pe drumul vostru.....oricand ,eu astept un telefon sau msg de la Lucian si se rezolva....nu vreau sa incurc pe nimeni.

Florica, ai inteles gresit, nu la asa ceva s-a referit kimi cand a zis de "drumul nostru", si nici nu era legat de NSL. Ci la faptul ca chiar daca intamplator sau nu lumea ne evita, noi mergem mai departe cu ce stim sa facem... Nu imi place sa fac multe valuri legate de chestia asta, pentru ca sunt implicat direct si se poate crede ca sunt subiectiv...

F_L_R 18-06-08 19:40

-Data viitoare promit sa nu se mai repete greselile. ok ? eu nu evit nimic dar sincer la ce am avut pe cap......sper ca ma intelegi.

Lucian_GXZ 18-06-08 21:11

Te intelegem, stai fara grija Florica, nu ne suparam noi din atat, insa e vorba de cei ce pe langa interesul pe care si-l dau sau placerea depusa cu tot cu un oarecare efort, vin si ajuta cum pot dar vor sa isi vada roadele muncii, numele lor/clubului sau o oarecare satisfactie...
In rest numai de bine! Salut

KimiInferno 19-06-08 11:22

Florica:hug:Inferno

sica 20-06-08 00:10

Quote:

Originally Posted by Zaf (Post 1596550)
Am vb cu tipul care conducea A8 ul la finish si imi spunea ca l-a facut un golf ca a plecat cu viteza a 2 a si prima cursa si a doua. Mentionez ca m-am urcat in masina omului si am vaz ca are cutie tiptronic. I-am zis soferul este problema nu masina ;)

Respect pt baiatul cu ford focus gri care m-a facut in prima cursa. Daca se vor tine iar de Sf. Maria cer o revansa.

Revansa se accepta cu cea mai mare placere. Poate ne intalnim la Buzau Duminica

claudelu007 20-06-08 00:37

salutare ... am vazut si eu filmuletu de pe www.curse.ro .... A3 ala albastru era de iasi ... ca l-am vazut la suceava pe aeroport.... la ce categorie a participat? ... am impresia ca e bi turbo ...

viviesp 20-06-08 00:56

Quote:

Originally Posted by LoganFan (Post 1595629)
prea misto concursul,cred k au ramas uimiti militienii pacolo cevagen asta:militianu catre alti militieni:baaah,ce masini tari au astia baaah,neam de neamu' vostru "n-a" vazut asa ceva:D:D,se vede k a fost distractiv,lasa k ma fac io mare si vin si io:D

Vorbesti aiurea. Ma rog, ai 16 ani...
Oricum, militienii aia de care faceti voi misto, stau printre noi la curse si aud toate comentariile voastre de copii teribilisti.
Eram de fatza cand erau injurati Politistii, care pana la urma erau acolo sa ajute, langa noi era unu dintre sefii serviciului circulatie (in civil).
Ar trebui ca macar organizatorii sa-si mai domoleasca prietenii din anturaj pe perioada curselor privind mistourile si injuraturile adresate politistilor. Nu ajuta cu nimic.

viviesp 20-06-08 00:58

Quote:

Originally Posted by claudelu007 (Post 1602148)
salutare ... am vazut si eu filmuletu de pe www.curse.ro .... A3 ala albastru era de iasi ... ca l-am vazut la suceava pe aeroport.... la ce categorie a participat? ... am impresia ca e bi turbo ...

au fost libere.

All times are GMT +2. The time now is 03:42.

- Copyright 2026 4Tuning