![]() |
Re: Cursa accelerare 402m, sambata 14 iunie, Calarasi - Club No Speed Limit Romania
sal!cine imi da si mie pozele pe mess pls?
|
Re: Cursa accelerare 402m, sambata 14 iunie, Calarasi - Club No Speed Limit Romania
foarte tare!...ar trebui sa se organizeze asa ceva in toata tara si hai sa nu zicem saptamanal da la 2 saptamini ar fi nemaipomenit
|
Quote:
dar acum intrebarea ? stiti voi vreun eveniment sub egida NSL RO recent la care sa nu fii pus si voi umarul ? |
la evenimentele recente am cam pus umarul...in fine, eu asteptam sa-mi raspunzi tu si-ti multumesc ca ai facut-o...
e dureros ca desi ne implicam, nu apreciaza nimeni...nu-i nimic, noi o sa ne vedem de drumul nostru...roate se intoarce.. numai bine |
1 Attachment(s)
Baga un ochi aici......ia vezi am facut eu diferente vreodata?.......
-Si daca vrei pe drumul vostru.....oricand ,eu astept un telefon sau msg de la Lucian si se rezolva....nu vreau sa incurc pe nimeni. |
cati cai avea golfu 4 rosu????? ca cel albastru stiu(tot cel 4)
|
Quote:
|
Quote:
|
-Data viitoare promit sa nu se mai repete greselile. ok ? eu nu evit nimic dar sincer la ce am avut pe cap......sper ca ma intelegi.
|
Te intelegem, stai fara grija Florica, nu ne suparam noi din atat, insa e vorba de cei ce pe langa interesul pe care si-l dau sau placerea depusa cu tot cu un oarecare efort, vin si ajuta cum pot dar vor sa isi vada roadele muncii, numele lor/clubului sau o oarecare satisfactie...
In rest numai de bine! Salut |
Florica:hug:Inferno
|
Quote:
|
salutare ... am vazut si eu filmuletu de pe www.curse.ro .... A3 ala albastru era de iasi ... ca l-am vazut la suceava pe aeroport.... la ce categorie a participat? ... am impresia ca e bi turbo ...
|
Quote:
Oricum, militienii aia de care faceti voi misto, stau printre noi la curse si aud toate comentariile voastre de copii teribilisti. Eram de fatza cand erau injurati Politistii, care pana la urma erau acolo sa ajute, langa noi era unu dintre sefii serviciului circulatie (in civil). Ar trebui ca macar organizatorii sa-si mai domoleasca prietenii din anturaj pe perioada curselor privind mistourile si injuraturile adresate politistilor. Nu ajuta cu nimic. |
Quote:
au fost libere. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:42. |
- Copyright 2026 4Tuning