Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Mecanici si meseriasi ( recomandari si plangeri ) (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/80196-mecanici-meseriasi-recomandari-plangeri.html)

fcip 03-03-14 13:06

Re: Mecanici si meseriasi ( recomandari si plangeri )

Sal
In Deva pe strada M. Eminescu in micro in spate la noul ANL este un atelier mecanic , stie cineva daca e ceva de el

cristimera 16-03-14 22:39

Mecanici buni de Deva: TOT RESPECTUL pentru Cristi si Mugurel de langa fosta matase. Pana acum am fost cu 8 masini la ei si mereu multumit.La toate am schimbat distributia, lichide, filtre, rulmenti, placute, etc. Niciodata nu au luat pielea de pe mine, cat despre lucrare, amandoi is meseriasi si seriosi.

fcip 17-03-14 20:01

Quote:

Originally Posted by cristimera (Post 5680722)
Mecanici buni de Deva: TOT RESPECTUL pentru Cristi si Mugurel de langa fosta matase. Pana acum am fost cu 8 masini la ei si mereu multumit.La toate am schimbat distributia, lichide, filtre, rulmenti, placute, etc. Niciodata nu au luat pielea de pe mine, cat despre lucrare, amandoi is meseriasi si seriosi.

ms de info
ai si un numar de telefon?

cristimera 17-03-14 20:17

074 484 6165 - cristi. Program au de la 9 pana pe la 5-6 in functie de cat au de lucru.

GFA90 02-08-14 23:31

Salutare! Stiti careva ceva detalii despre vopsitorul Vali de la STANDOX de la Santuhalm? Sau masini vopsite de el....

Ma intereseaza cat mai multe detalii va rog

p.s- are atelierul undeva dupa reprezentanta aia fiat sau ce reprezentanta o fi pe partea dreapta cum iesi din deva...e mai dosit atelieru lui si scrie standox pe usa

claudiu_X_ 28-05-15 17:32

mecanic de incredere

Am gasit un mecanic foarte priceput la Simeria.E tanar ,25-26 de ani repara absolut orice vehicul de la placute de frana pana la segmentat motoare.Nu are service ,lucreaza in fata portii:rolleyes2.preturile sunt mai mult decat decente.I-am dus 4 masini cu probleme grave pana acuma,le-a rezolvat bine,repede si ieftin.0729428000 Cornel:idea:

[email protected] 29-09-15 08:29

Quote:

Originally Posted by ovimatrix (Post 4535729)
Stie cineva ceva despre dmn Ciobi din Simeria ? am auzit ca ar fi un mecanic bun insa ma gandeam ca cer cateva sfaturi aici.

buna ziua, aveti cumva nr de telefon a lui Ciobi din Simeria? am si eu o bataie la masina si stiu ca este bun. Multumesc

F.R.Sonic 01-10-15 08:26

Quote:

Originally Posted by [email protected] (Post 5820324)
buna ziua, aveti cumva nr de telefon a lui Ciobi din Simeria? am si eu o bataie la masina si stiu ca este bun. Multumesc

Am numarul lui de la un prieten ...
Ciobi din Simeria ar fi prin Deva acum :) ...dar incearca numarul, vezi ce zice
0722643926

adrian78bmw 08-10-15 13:26

Dintre Volvo Service Autohaus Opel reprezentanta Peugeot si un service de la Cristur oare care ar fi mai bun am capota un pic stramba

Bogdan BLS 23-04-16 18:56

Salut! as dorii si eu un sfat , o informatie in legatura cu posibila defectiune a masinii mele. Am o lancia y elefantino blu din 2002 cu mototr de 1.2 8v 44kw ... Eram la plimbare cand brusc a tremurat iar motorul a inceput sa functioneze in 2 pistoane. Am fost la un mecanic ...am schimbat bobina pentru pistoanele 2/3 iar dupa tot asa face...iar pe tester imi da eroare "bobina inducite pistoane 2/3 defecta " ce as putea face ?:???:

All times are GMT +2. The time now is 04:59.

- Copyright 2026 4Tuning