![]() |
!
se supara cineva daca vin si eu cu niste baieti din cluj :) [/b]
|
vin si eu
sper sa fie vreme buna sper sper sper sper :arrow: :arrow: :wink: :wink: :!: :!: :!: :!: :!: |
Re: !
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Prognoza extinsa la 7 zile pentru localitatea Galati, RO
Expanded 7 -Day Forecast Day High Temp. Low Temp. Wind Speed/Dir. Humidity Comfort Level UV Index 24 hr. Precip. Total Prob of Precip Wed Decreasing cloudiness. Cool. 11°C 5°C 23kmh/NW 64% 9°C Minimal 0% Thu Sunny. Refreshingly cool. 13°C 3°C 5kmh/NW 50% 13°C Minimal 0% Fri Mostly sunny. Refreshingly cool. 16°C 3°C 19kmh/S 49% 16°C Minimal 0% Sat Mostly sunny. Mild. 19°C 8°C 21kmh/S 46% 19°C Minimal 0% Sun More clouds than sun. Mild. 20°C 11°C 17kmh/SW 61% 20°C Minimal 10% Mon Afternoon clouds. Mild. 24°C 12°C 16kmh/SW 48% 26°C Minimal 0% Tue Morning clouds. Mild. 19°C 7°C 34kmh/N 42% 19°C Minimal 10% VREME iDEALA DE CURSE! |
Re:
Quote:
Ai toate informatile pe acest topic. Multumesc de intrebari! |
!
nu e vb neaparat de a castiga e vb de distractie si de a vedea oameni pasionati de masini .sper sa vedem spectacol si vremea sa tina cu noi
|
Re: !
Quote:
Esti bine venit si sa castigi! Succes! |
1 Attachment(s)
afisul oficial al evenimentului
|
M-am uitat pe regulament si nu inteleg de ce trebuie sa aduc si copie dupa asigurarea la masina?!?!?! Daca de exemplu nu am asigurare iar masina o aduc pe platforma? Ce fac?Nu ma mai inscrieti? :) Adik nah...inteleg....copie dupa acte...dupa permis...etc..dar si dupa asigurare?? Offf..... Astept un raspuns...
|
Re:
Quote:
O bine sa-ti faci una, iar daca nu ai vi cu ce ai la tine si vedem ce facem acolo. Daca esti pasionat, iar masina tehnic e ok gasim o forma de inscriere insa asta nu trebuie sa devina o regula. |
Sebi...o intrebare: la Braila, trecetzi prin oras ca sa mergetzi pe dig, spre Galatzi, sau pe varianta?
Nu de alta, da...as vrea sa va vad \"caravana\" .:P :P :P Yo am masina in service, sunt fortzat sa vin cu maxi-taxi! :( :( Daca venitzi pe varianta, ne gasim in Galatzi, daca nu, va fac cu mana prin Braila, da sa-mi spui pe la ce ora plecatzi din Bucuresti, ca sa fac niste calcule, sa stiu cand suntetzi in Braila! :P Avetzi grija cu Politia la Braila, ca...NO COMMENT!!! :P :D Te-am salutat! |
poate mai faceti si un pic de show p/u masinile cu un tuning cum se cade!ceva de clasa superioara,SPER,DAR NU SUNT SIGUR!ca nu sunt precis ca vine frate-meu,ca are de parcurs o bucata buna de drum!
|
sorry!mai am o intrebare in legatura cu Basarabia(republica moldova)cine da premiile daca venim pe un \"race-car\"turbat?ca drumul ne cam coasta?poate spuneti ceva de masinile basarabene,sper ca mai mult de bine!!!ca la primavara vine \"PREMIERA\"din moldova!punetziva cit mai multi n2o din clasa G ca ne jucam un pic,e intrebare p/u DDB! BAETI,ASA MAI DEPARTE!!!ca europa e a noastra!!!
|
Asfaltul se prezinta in conditii excelente, la inceput e o urcare lina, dupa care urmeaza o coborare usoara. Afara e soare si sper sa se mai incalzeasca putin pana sambata, sa fie conditii perfecte.
Am si eu cateva intrebari, trebuie sa am permisul de mai mult de 1 an? Si pot sa particip cu o supernova stock, are 75 cp, la categoria A1 (nu radeti .. prea tare :) ) ? O sa fie super tare, si eu sunt curios cu ce masini o sa vina politia, daca spun ca o sa concureze si ei. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning