![]() |
ce pretentios mai esti =)) auzi la el...e \"prea bine\" :)) daca nu e bine, nu e bine, daca e bine nici asa? =))
ce vrei sa insinuezi? ca cineva iti joaca o farsa? asa farsa sa imi joace si mie lumea :P |
in primul rand , ca sa-ti pui chestia aia la semnatura nu tre sa faci decat http://terror.theterror.ro/drive2 adica .. [img] http://terror.theterror.ro/drive2 [/img] in fine , fara pauze intre link si paranteze , inteles ?
now .. sa revenim la subiect , nush de unde si pana unde m-ai scos tu pe mine pretentios , nu-s pretentios deloc, sunt doar .. fericit .. si totodata .. oarecum .. speriat , e prea bine ... nu prea mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum ,sa mearga totul bine .. intelegi ? nu gasesc .. greseala .. eroarea in rel. asta .. de aceea ma tem .. sa nu fie .. nush .. greu de explicat in cuvinte din nou , fata asta e ... de nota 10+ .. face tot ce tre` sa faca o .. gagica adevarata .. : / si totusi .. nu pot .. sa .. pun .. sincer , mi-e ... asa. .. sa nu mi-o iau din nou ... so ... stau in banca mea :) atata tot .. sa mor daca-mi dau seama de unde pana unde ai scos-o tu ca-s pretentios .. am dat-o dintr-o extrema-n alta .. intelegi ? d`asta .. sunt un pic confuz .. te-am lamurit prietene ? dintr-o relatie in care trageam ca fraieru` sa fie bine .. si ma zbateam / chinuiam si tot asa .... am dat-o intr-o relatie in care .. nu fac NIMIC ... absolut nimic .. si totul merge .. prea bine .. d`asta-s un pic ... luat pe sus de toata treaba .. e ... super ilogic .. plm , poate-o fi dat norocu` peste mine :) sunt fericit totusi ca daca se intampla ceva .. sunt imun .. nush ptr cat timp ... : / |
stai mai ca nu m-ai inteles prea bine :P ziceam ca daca e totul bine nu e bine(adika in sensul ca e suspect, nu ca nu ai fi multumit sau ceva) din partea mea toate cele bune si mai da si pe la altii din bulan =)) (hai ca glumeam) dupa cum am mai zis pe aicea eu inca nu caut relatie serioasa, just have fun :wink:
off: si faza aia nu merge cu img.....:( adika e modificata si cu php(adika daca ai observat se schimba zilele si orele) si de aceea nu sh dc nu accepta.... |
ehe, atunci nush , sry ..
ms de ganduri .. si eu sunt just 4 fun :) , ea nu .. :P |
lasa santose :) noi sa fim sanatosi :)
|
Re:
Quote:
|
lasa mah...ca unele asa merita :) nu zic ca tipa aia o fi la fel..da' nu poti stii...poate o sa o ambitioneze sa fie mai afectoasa:)
|
Re:
Quote:
cat de handicapat trebuie sa fii sa ranesti .. pe cineva care sa-mi bp daca a gresit cu ceva ... nu exista asa ceva , tre sa fii ... intr-un ... mare .. fel sa faci asa ceva , stai linistit prietene , nu-s ... animal ... daca e sa .. ne despartim .. din diferite motive .. o s-o fac .. in cel .. mai .. frumos mod posibil , o sa-i explic ... daca va fii cazul , astfel incat s-o las cu inima impacata .. plm , etc intelegi tu .. =)) in nici un caz n`o s`o las sa ma sune , sa ii dau altuiva telu` sa raspunda ... ca .. acel cineva sa-i spuna ca sant0s e ocupat , se phoote cu una , si ca tot cea fost intre mine si ea s-a terminat :lol: asta-i ... jegareala pe fatza .. |
santose ce suflet mare ai tata :)
|
Re:
Quote:
da nu mai fac prostia sa ... plm .. stau cu ea .. si daca apar ocazii sa le refuz .. ocazii gen , sa iti (va) povestesc .. astazi .. m-au invitat .. 2 amice .. :oops: la bal la madgearu .. ideea e simpla si prea adevarata , anu asta .. in madgearu ... din 280 de locuri au intrat decat 37 baieti restu feteeeeeee ..... deci .. s-a cam terminat cu smecheria :D tre sa combin macar una :D so .. sa zicem ... ca asta ar fi partea proasta , care de fapt e buna .. ca , nu mai sunt genu care sa stea doar cu una , nu se merita , te fote ... cand .. ti-e lumea mai draga .. si .. ramai ... nu e bine .. asa .. din 2 .. ai de unde sa alegi .. alea alea .. :D mama deci d`abia astept balu .. ma voi va datzi seama ? 243 de boboace .. dintre care sa zicem ... 100 sunt grase , 100 sunt urate , 20 nu-mi plac , plm .. tot iese la numaratoare :lol: :lol: sa dea domnu` sa gasesc ceva bun :D si normal .. ceva care sa ma placa :lol: , da ... plm , am obs .. ca astea mai mici .. gen .. a 9-a .. iubesc baietii mai mari .. gen .. 21 de ani ... and countin` ... down ... + ceva pile de la amicele alea 2 ... plm , TREBUIE sa iasa ceva :) revin cu poze :) |
nu mah
alea de a9a se dau la d-astia de a11a,a12a alea de a11a vor studenti |
a da >? :lol: :lol:
parfum :lol: :lol: |
si alea de anul 2 la fac se cupleaza cu d-aia de anu 1,ca deh.....aia \"le prosteste\" :lol:
|
bine , asta ma intereseaza mai putin ... :)
ah , si btw .. mi s-a spus ca .. liceu ala .. mai e numit si ... \"Puscaria muierilor\" .. :) :lol: :lol: :lol: las=o in puii mei de treaba .. prea de tot .. |
si eu am treaba joi si vineri =)) baluri pe la scoli cu piste multe :P , da totusi nu am asa bulan sa fie 243 de boboace :shock: mult mah! cand e ca vin si eu =))
si revenind putin la faza cu \"datu papucilor\" in viata mea nu o sa fak faza asta satfel incat sa juignesc pe cinevga....si ce bine ar fii daca nu asi(sau mai exact nu am) fi singurii....dar in legatura cu faza cu 2-3 odata.....cel mai bine :D numa ca trebuie sa ai grija sa nu te ia valu...trebuie sa stii cat poti si cum poti! noh hai ca s-o sunat si ii pauza mare =)) :P |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning