Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7864-primul-sarut-intamplari-regrete-iubirea-vietii.html)

RA_2fast4u 25-10-05 16:19

ce pretentios mai esti =)) auzi la el...e \"prea bine\" :)) daca nu e bine, nu e bine, daca e bine nici asa? =))
ce vrei sa insinuezi? ca cineva iti joaca o farsa? asa farsa sa imi joace si mie lumea :P

EvLSant0S 25-10-05 18:26

in primul rand , ca sa-ti pui chestia aia la semnatura nu tre sa faci decat http://terror.theterror.ro/drive2 adica .. [img] http://terror.theterror.ro/drive2 [/img] in fine , fara pauze intre link si paranteze , inteles ?
now .. sa revenim la subiect , nush de unde si pana unde m-ai scos tu pe mine pretentios , nu-s pretentios deloc, sunt doar .. fericit .. si totodata .. oarecum .. speriat , e prea bine ... nu prea mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum ,sa mearga totul bine .. intelegi ? nu gasesc .. greseala .. eroarea in rel. asta .. de aceea ma tem .. sa nu fie .. nush .. greu de explicat in cuvinte din nou , fata asta e ... de nota 10+ .. face tot ce tre` sa faca o .. gagica adevarata .. : / si totusi .. nu pot .. sa .. pun ..
sincer , mi-e ... asa. .. sa nu mi-o iau din nou ... so ... stau in banca mea :)
atata tot ..
sa mor daca-mi dau seama de unde pana unde ai scos-o tu ca-s pretentios ..
am dat-o dintr-o extrema-n alta .. intelegi ? d`asta .. sunt un pic confuz ..
te-am lamurit prietene ?
dintr-o relatie in care trageam ca fraieru` sa fie bine .. si ma zbateam / chinuiam si tot asa ....
am dat-o intr-o relatie in care .. nu fac NIMIC ... absolut nimic .. si totul merge .. prea bine .. d`asta-s un pic ... luat pe sus de toata treaba ..
e ... super ilogic ..
plm , poate-o fi dat norocu` peste mine :)
sunt fericit totusi ca daca se intampla ceva .. sunt imun ..
nush ptr cat timp ... : /

RA_2fast4u 25-10-05 18:37

stai mai ca nu m-ai inteles prea bine :P ziceam ca daca e totul bine nu e bine(adika in sensul ca e suspect, nu ca nu ai fi multumit sau ceva) din partea mea toate cele bune si mai da si pe la altii din bulan =)) (hai ca glumeam) dupa cum am mai zis pe aicea eu inca nu caut relatie serioasa, just have fun :wink:

off: si faza aia nu merge cu img.....:( adika e modificata si cu php(adika daca ai observat se schimba zilele si orele) si de aceea nu sh dc nu accepta....

EvLSant0S 25-10-05 18:42

ehe, atunci nush , sry ..
ms de ganduri ..
si eu sunt just 4 fun :) , ea nu .. :P

Mustang 25-10-05 19:26

lasa santose :) noi sa fim sanatosi :)

RA_2fast4u 25-10-05 20:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
ms de ganduri ..

mai acuma vezi numai sa nu o dai in cealalta extrema...adika sa nu cumva sa faci altuia ceea ce ai patit tu....adika sa nu puna ea prea mult sentiment si aia aia si...sa pateasca cam ceea ce ai patit tu....

Mustang 25-10-05 20:35

lasa mah...ca unele asa merita :) nu zic ca tipa aia o fi la fel..da' nu poti stii...poate o sa o ambitioneze sa fie mai afectoasa:)

EvLSant0S 25-10-05 21:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
ms de ganduri ..

mai acuma vezi numai sa nu o dai in cealalta extrema...adika sa nu cumva sa faci altuia ceea ce ai patit tu....adika sa nu puna ea prea mult sentiment si aia aia si...sa pateasca cam ceea ce ai patit tu....

stii vba aia ? ce tie nu-ti place altuia nu-i face ? n-as fi in stare sa fac ce ... mi s-a facut .. in viata mea , jur , cum ... vb serios , sa ranesti o persoana care nu ti-a gresit cu NIMIC ?!
cat de handicapat trebuie sa fii sa ranesti .. pe cineva care sa-mi bp daca a gresit cu ceva ... nu exista asa ceva , tre sa fii ... intr-un ... mare .. fel sa faci asa ceva , stai linistit prietene , nu-s ... animal ...
daca e sa .. ne despartim .. din diferite motive .. o s-o fac .. in cel .. mai .. frumos mod posibil , o sa-i explic ... daca va fii cazul , astfel incat s-o las cu inima impacata .. plm , etc intelegi tu .. =)) in nici un caz n`o s`o las sa ma sune , sa ii dau altuiva telu` sa raspunda ... ca .. acel cineva sa-i spuna ca sant0s e ocupat , se phoote cu una , si ca tot cea fost intre mine si ea s-a terminat :lol: asta-i ... jegareala pe fatza ..

Mustang 25-10-05 22:29

santose ce suflet mare ai tata :)

EvLSant0S 25-10-05 22:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
santose ce suflet mare ai tata :)

asa o fi frate .. suflet ca suflet ..
da nu mai fac prostia sa ... plm .. stau cu ea .. si daca apar ocazii sa le refuz .. ocazii gen , sa iti (va) povestesc .. astazi .. m-au invitat .. 2 amice .. :oops: la bal la madgearu .. ideea e simpla si prea adevarata , anu asta .. in madgearu ... din 280 de locuri au intrat decat 37 baieti restu feteeeeeee ..... deci .. s-a cam terminat cu smecheria :D
tre sa combin macar una :D so .. sa zicem ... ca asta ar fi partea proasta , care de fapt e buna .. ca , nu mai sunt genu care sa stea doar cu una , nu se merita , te fote ... cand .. ti-e lumea mai draga .. si .. ramai ...
nu e bine ..
asa .. din 2 .. ai de unde sa alegi .. alea alea .. :D
mama deci d`abia astept balu .. ma voi va datzi seama ? 243 de boboace .. dintre care sa zicem ... 100 sunt grase , 100 sunt urate , 20 nu-mi plac , plm .. tot iese la numaratoare :lol: :lol: sa dea domnu` sa gasesc ceva bun :D si normal .. ceva care sa ma placa :lol: , da ... plm , am obs .. ca astea mai mici .. gen .. a 9-a .. iubesc baietii mai mari .. gen .. 21 de ani ... and countin` ... down ...
+ ceva pile de la amicele alea 2 ... plm , TREBUIE sa iasa ceva :)
revin cu poze :)

needBrain 25-10-05 23:47

nu mah
alea de a9a se dau la d-astia de a11a,a12a
alea de a11a vor studenti

EvLSant0S 26-10-05 00:14

a da >? :lol: :lol:
parfum :lol: :lol:

needBrain 26-10-05 00:20

si alea de anul 2 la fac se cupleaza cu d-aia de anu 1,ca deh.....aia \"le prosteste\" :lol:

EvLSant0S 26-10-05 00:22

bine , asta ma intereseaza mai putin ... :)
ah , si btw .. mi s-a spus ca .. liceu ala .. mai e numit si ...
\"Puscaria muierilor\" .. :) :lol: :lol: :lol: las=o in puii mei de treaba .. prea de tot ..

RA_2fast4u 26-10-05 10:20

si eu am treaba joi si vineri =)) baluri pe la scoli cu piste multe :P , da totusi nu am asa bulan sa fie 243 de boboace :shock: mult mah! cand e ca vin si eu =))

si revenind putin la faza cu \"datu papucilor\" in viata mea nu o sa fak faza asta satfel incat sa juignesc pe cinevga....si ce bine ar fii daca nu asi(sau mai exact nu am) fi singurii....dar in legatura cu faza cu 2-3 odata.....cel mai bine :D numa ca trebuie sa ai grija sa nu te ia valu...trebuie sa stii cat poti si cum poti!

noh hai ca s-o sunat si ii pauza mare =)) :P

All times are GMT +2. The time now is 23:10.

- Copyright 2026 4Tuning