![]() |
Quote:
Cu un Subaru catre are ................. destui cai. |
Re:
Quote:
Nu inteleg si vezi ca aici siteul; de care vorbesti se cheama site de 2bani ca altfel e reclama si iei ban. |
Quote:
Sa citeasca ininte de a posta !!! :wink: Sa vada ca Dl Baldescu este pe locul 2 la general la VTM :wink: . Si ca ceea ce am scris acolo in legatura cu faptul ca Gugu il bate pe Baldescu nu am inventat-o asa din flori. :wink: NU am nici un interes de reclama stai linisti.Ce vroiam sa spun cu acel site este ca acolo gasesti informatii oficiale adiaka nu am inventat eu acel clasament. :wink: NU SA FAC REKLAMA. |
Re:
Quote:
De unde ai tras concluzia ca se bate un Saxo cu un Subaru, inventezi, visezi? Dar de ce nu vorbiti de masinile si de muschi vostri, daca tot aveti gura aia asa de mare? |
Re:
Quote:
Cred ca iti e prea cald cu dinti-n gura, te racoresc. Nu m-am dat pt ca nivelul competitilor la care particip trebuie sa aiba un anumit standard, nu-mi permit sa omor o musca cu un tun. |
Re:
Quote:
p.s. detin vreo 4 masini,nu sunt \"muritor de foame\", dar cel mai des, de placere o conduc pe cea mai ieftina, deoarece e lucrata DE MINE, CU MANA MEA, DIN BANII MEI. e o masinutza de peste 280cp |
Si legala de la Craiova nu a fost la un standard destul de ridicat pentru tine ? :roll:
Aeroportul stiti unde e....asteptam o cursa la standarde inalte !! ar fi bine sa organizati una anu` asta ca si-asa mai e un pic si se strica vremea ....voi o organizati , voi va impuneti standardele , voi va alegeti masinile la start ! nu ti se pare simplu ? stii ca la craiova e lume multa care vine asa ca va scoateti banii ! :wink: asteptam sa ne comunicati o data estimativa pentru o cursa legala de viteza la nivel inalt ! |
Re:
Quote:
LUMEA VORBESTE, ASTEPT RASPUNSUL! Te mai rog sa spui care e aportul tau la curse,inafara de a distra pilotii si anturajul lor? |
PT TOTI PARTARII:
CINE ARE BARBATIA SA ROSTEASCA IN FATA PAREREA DESPRE FIGURILE MELE SAU ALE LUI ONO SAU SEBASTIAN II STRANG MANA. SI VA MAI SI PLIMBAM CU SUBARU PANA PLANGE COPILUL DIN VOI SI DUPA VA PLIMBA SI URSULETELE , CA SA VA REVENITI. DAR DUPA AIA VREAU SA VAD RESPECTUL PE CARE IL MERITA UN CAMPION NATIONAL LA KARTURI , UN SUPER MOTOCICLISC SI PE DEASUPRA SI CU SUBARU DRAQ DE VA SAR OCHELARII DE OCHI CUM E ONO. EL E CAMPION SI CU MOTO SI MAI NOU SI CU DRAQ-UL. IN GENUNCHI NULITATILOR. |
Re:
Quote:
[color=red]Intreaba tu pe cei care pretinzi ca-i sti, sau roaga-i sa scrie de rau de Seby tot ce vor ei, daca e adevarat garantez ca nu se supara nimeni. Incearca sa-l cunosti personal si exprimate dupa aia.[/color] |
Quote:
Era vorba de Tentean cand a paricipat el la VTM-ul de amatori de la Abrud si nu a reusit decat sa il bata pe un saxo decaut cu 0,9 sec. :wink: Acum ai inteles la ce ma refeream ????? |
Re:
Quote:
De ce-i pui in genunchi vrei sa-ti faca treaba aia urata? |
Re:
Quote:
Esti destul de slab informat. Locul doi a reventi D-lui Petrusca ce pilota un SUBARU IMPREZA WRX STI modificat pentru curse la mare meserie, usurat, suspensie, frane, roti toate de curse veritabile, motorul bomba, cutie cu diferentiale active, tot de curse, tot, tot, calculator de motor doua bucati MOTEC. Stiti ce masina e aia? Andrei a castigat a invinso. Saxo a fost si el invins dar dupa ce si-a luat un avans considerabil Andrei nu a mai fortat distrugand si flansa de amortizor. A luat locul 1 i-a batiut si a fost mult mai greu ca la un vtm normal, a fost si coborare, care e o proba infernala unde o masina grea de strada cum e Subaru lui andrei plange. Acum vreti sa contrestati acel rezultat? De ce pentru ca un amator le-a tras clapa? Daca nu era el poate ca era liniste? Complexatilor nu mai aveti loc de lume! |
Re:
Quote:
pretind??!!! nici de cum, cu primii doi chiar sunt prieten. scriu de rau?!!?! nu prea, doar raspund la anumite chestii. intreaba-l pe sebastian, sau lasa-l pe el sa-mi raspunda daca am dreptate sau nu. consider ca am demnitate si spre deosebire de altii de pe aici eu chiar scriu in numele meu. iar pt a nu mai fi oof topic, as prefera sa discut cu tine, sau ceilalti, fara certuri si injurii(sper ca ai observat ca nu ma pretez prea des la asa ceva), fata in fatza, in victoriei sau la un suc, sau pe privat |
Foarte bine.
Felicitari lui !!!! Sa presteze in contiuare dar si la VTM organizate. Si apoi la Raliuri. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning