Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   LICENTIATII ATACA NELICENTIATII PROVOACA! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/7816-licentiatii-ataca-nelicentiatii-provoaca.html)

EVOLUTION8 09-09-05 12:33

Quote:

Sunt cativa care daca-si pun mintea bat pe oricine si oriunde , ANdrei a dat o mostra de victorie
DA exceptionala victorie sa bati un saxo cu doar 0,9 sec. :lol: :lol: :lol: :lol:
Cu un Subaru catre are ................. destui cai.

aviator 09-09-05 12:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EVOLUTION8\"
Quote:

esti total depasit.
TE CACI PE TINE DACA ACCELEREZI IN MASINA AIA CRETINULE.
Cativa mi-au spus ca esti de treaba si ca ai ceva in cap,dar vad ca nu este asa.
Daca nu te duce capul sa pricepi ceva de ce nu taci din gura !!!
Eu am zis ca nu trage masina aia ??? Am zis ca merge binisor dar se poate si mai bine si nu este numai PAREREA MEA :wink:
I-a uite-te tu aici:Clasamentl generat la VTM

Clasament open

1. G.Graef 108
2. V.Baldescu 86
3. L.Hora 58
4. C-tin.Rusu 48
5. M.Mihalache 43

E atat de greu sa citesti ????
Ca am vazut ca mai intrii pe autorally !!
Deci care dintre noi este total depasit ??
Ca sa vezi mai bine:

Clasament open

1. G.Graef 108
2. V.Baldescu 86
3. L.Hora 58
4. C-tin.Rusu 48
5. M.Mihalache 43

In legatura cu Cretinule eu nu stiu daca te-am jignit cu ceva.Nu iti permit asa ceva.O consider o greseala si inca nu zic nimika.NU vreau sa incep sa ma cert si cu tine ca oricum nu ajungem la nici o slutie !!

Ce vrei sa evoci cu acest copy/paste?
Nu inteleg si vezi ca aici siteul; de care vorbesti se cheama site de 2bani ca altfel e reclama si iei ban.

EVOLUTION8 09-09-05 12:40

Quote:

Ce vrei sa evoci cu acest copy/paste?
Nu inteleg si vezi ca aici siteul; de care vorbesti se cheama site de 2bani ca altfel e reclama si iei ban.
Ce vrau sa evoc???
Sa citeasca ininte de a posta !!! :wink:
Sa vada ca Dl Baldescu este pe locul 2 la general la VTM :wink: .
Si ca ceea ce am scris acolo in legatura cu faptul ca Gugu il bate pe Baldescu nu am inventat-o asa din flori. :wink:
NU am nici un interes de reclama stai linisti.Ce vroiam sa spun cu acel site este ca acolo gasesti informatii oficiale adiaka nu am inventat eu acel clasament. :wink:
NU SA FAC REKLAMA.

aviator 09-09-05 12:41

Re:

Quote:

Quote:

Sunt cativa care daca-si pun mintea bat pe oricine si oriunde , ANdrei a dat o mostra de victorie
DA exceptionala victorie sa bati un saxo cu doar 0,9 sec. :lol: :lol: :lol: :lol:
Cu un Subaru catre are ................. destui cai.

Avem arma pentru SAXO o arma pe masura nu trebuie sa omoram mustele cu un TUN.
De unde ai tras concluzia ca se bate un Saxo cu un Subaru, inventezi, visezi?
Dar de ce nu vorbiti de masinile si de muschi vostri, daca tot aveti gura aia asa de mare?

aviator 09-09-05 12:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Ma confunzi... :lol:

P.S. : am vazut la legala de la Craiova cine esti in lumea curselor....altu care este dat afara de pe aeroport...asta esti ! de ce nu ai participat? de ce nu ai venit sa ne arati cine esti tu in lumea curselor ? de ce esti atat de mediocru in gandire ? :roll: DE CE ?

P.S. : nu astept raspuns...

Cred ca iti e prea cald cu dinti-n gura, te racoresc.
Nu m-am dat pt ca nivelul competitilor la care particip trebuie sa aiba un anumit standard, nu-mi permit sa omor o musca cu un tun.

radu_lkv 09-09-05 12:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aviator\"
Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"
Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Nimeni nu blameaza pilotii licentiati dar nu incerca sa-i pui intr-o aureola de zei, [/b]

Subscriu ! In Olimp e loc doar de un singur ZEU: \"SEBASTIATOS\" :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

Se vede ca nu-l cunosti si pui botilm la vrajeala ieftina.
Sebastian poate munceste mult si se expune cel mai mult stiti cine are de castigat? Pasionati adevarati au de castigat, iar noi il sfatuim pe Seby sa nu mai vorbeasca cu toti papagalii care nu au habar de masini.
Sa ai habar inseamna nu sa spui tu despre tine ca te pricepi, trebuie sa demonstrezi tu sau alcineva ca esti demn de a discuta de la egal la egal.

ai dreptate. personal nu-l cunosc, nu pt ca nu as fi avut ocazia, sau ca nu am avea prieteni comuni, dar il cunosc(si e valabil pt ffff multa lumea<nu ma refer la cei mici, fara carnet, care nu au participat la nimic, ca acum nu conteaza ei>) din ce a scris el aici. iar caracterul lui nu pot sa spun ca il agreez. asa ca nu pun botul la nici o vrajeala... in rest, consideri ca nu am habar.... hmm, nimik mai simplu, ne intalnim si vorbim de ce vrei tu. e posibil sa cunosti mai multe, mai putine, sa fim cam egali, nu contest nimik, doar faptul ca in fatza ta nu sunt papagal. pt a afla mai multe, referitor doar la masini, nu la sebastian, ne putem intalni orican in bucuresti, iar ca sa nu crezi ca sunt prea periculos, intreaba-l pe Andrei Iuga, pe Bogdan BUB, HAI-ul, Emil VEC si muuulti altii despre mine.
p.s. detin vreo 4 masini,nu sunt \"muritor de foame\", dar cel mai des, de placere o conduc pe cea mai ieftina, deoarece e lucrata DE MINE, CU MANA MEA, DIN BANII MEI. e o masinutza de peste 280cp

Al3xius 09-09-05 12:45

Si legala de la Craiova nu a fost la un standard destul de ridicat pentru tine ? :roll:

Aeroportul stiti unde e....asteptam o cursa la standarde inalte !! ar fi bine sa organizati una anu` asta ca si-asa mai e un pic si se strica vremea ....voi o organizati , voi va impuneti standardele , voi va alegeti masinile la start ! nu ti se pare simplu ? stii ca la craiova e lume multa care vine asa ca va scoateti banii ! :wink:

asteptam sa ne comunicati o data estimativa pentru o cursa legala de viteza la nivel inalt !

aviator 09-09-05 12:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
CINE a zis asa ceva? Da niste NUME!

Sunt curios daca este adevarat faptul ca umbli in anturajul pilotilor gustand din mirajul vitezei de pe margine, e adevarat ca esti apropiata a echipei Hyundai, e adevarat ca ai aventuri sexuale cu mai multi din zona curselor in timpul deplasaRILOR?
LUMEA VORBESTE, ASTEPT RASPUNSUL!
Te mai rog sa spui care e aportul tau la curse,inafara de a distra pilotii si anturajul lor?

andreitentean 09-09-05 12:49

PT TOTI PARTARII:
CINE ARE BARBATIA SA ROSTEASCA IN FATA PAREREA DESPRE FIGURILE MELE SAU ALE LUI ONO SAU SEBASTIAN II STRANG MANA. SI VA MAI SI PLIMBAM CU SUBARU PANA PLANGE COPILUL DIN VOI SI DUPA VA PLIMBA SI URSULETELE , CA SA VA REVENITI.

DAR DUPA AIA VREAU SA VAD RESPECTUL PE CARE IL MERITA UN CAMPION NATIONAL LA KARTURI , UN SUPER MOTOCICLISC SI PE DEASUPRA SI CU SUBARU DRAQ DE VA SAR OCHELARII DE OCHI CUM E ONO. EL E CAMPION SI CU MOTO SI MAI NOU SI CU DRAQ-UL.

IN GENUNCHI NULITATILOR.

aviator 09-09-05 12:50

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Nimeni nu blameaza pilotii licentiati dar nu incerca sa-i pui intr-o aureola de zei, [/b]

Subscriu ! In Olimp e loc doar de un singur ZEU: \"SEBASTIATOS\" :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

Sebastian poate munceste mult si se expune cel mai mult stiti cine are de castigat? Pasionati adevarati au de castigat, iar noi il sfatuim pe Seby sa nu mai vorbeasca cu toti papagalii care nu au habar de masini.
Sa ai habar inseamna nu sa spui tu despre tine ca te pricepi, trebuie sa demonstrezi tu sau alcineva ca esti demn de a discuta de la egal la egal.

ai dreptate. personal nu-l cunosc, nu pt ca nu as fi avut ocazia, sau ca nu am avea prieteni comuni, dar il cunosc(si e valabil pt ffff multa lumea<nu ma refer la cei mici, fara carnet, care nu au participat la nimic, ca acum nu conteaza ei>) din ce a scris el aici. iar caracterul lui nu pot sa spun ca il agreez. asa ca nu pun botul la nici o vrajeala... in rest, consideri ca nu am habar.... hmm, nimik mai simplu, ne intalnim si vorbim de ce vrei tu. e posibil sa cunosti mai multe, mai putine, sa fim cam egali, nu contest nimik, doar faptul ca in fatza ta nu sunt papagal. pt a afla mai multe, referitor doar la masini, nu la sebastian, ne putem intalni orican in bucuresti, iar ca sa nu crezi ca sunt prea periculos, intreaba-l pe Andrei Iuga, pe Bogdan BUB, HAI-ul si muuulti altii despre mine.
p.s. detin vreo 4 masini,nu sunt \"muritor de foame\", dar cel mai des, de placere o conduc pe cea mai ieftina, deoarece e lucrata DE MINE, CU MANA MEA, DIN BANII MEI. e o masinutza de peste 280cp

[color=red]Intreaba tu pe cei care pretinzi ca-i sti, sau roaga-i sa scrie de rau de Seby tot ce vor ei, daca e adevarat garantez ca nu se supara nimeni.
Incearca sa-l cunosti personal si exprimate dupa aia.
[/color]

EVOLUTION8 09-09-05 12:52

Quote:

Doamne trebuie sa iti exemplific cu poze ??
Era vorba de Tentean cand a paricipat el la VTM-ul de amatori de la Abrud si nu a reusit decat sa il bata pe un saxo decaut cu 0,9 sec. :wink:
Acum ai inteles la ce ma refeream ?????

aviator 09-09-05 12:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andreitentean\"
PT TOTI PARTARII:
CINE ARE BARBATIA SA ROSTEASCA IN FATA PAREREA DESPRE FIGURILE MELE SAU ALE LUI ONO SAU SEBASTIAN II STRANG MANA. SI VA MAI SI PLIMBAM CU SUBARU PANA PLANGE COPILUL DIN VOI SI DUPA VA PLIMBA SI URSULETELE , CA SA VA REVENITI.

DAR DUPA AIA VREAU SA VAD RESPECTUL PE CARE IL MERITA UN CAMPION NATIONAL LA KARTURI , UN SUPER MOTOCICLISC SI PE DEASUPRA SI CU SUBARU DRAQ DE VA SAR OCHELARII DE OCHI CUM E ONO. EL E CAMPION SI CU MOTO SI MAI NOU SI CU DRAQ-UL.

IN GENUNCHI NULITATILOR.

De ce-i pui in genunchi vrei sa-ti faca treaba aia urata?

aviator 09-09-05 12:59

Re:

Quote:

Quote:

Doamne trebuie sa iti exemplific cu poze ??
Era vorba de Tentean cand a paricipat el la VTM-ul de amatori de la Abrud si nu a reusit decat sa il bata pe un saxo decaut cu 0,9 sec. :wink:
Acum ai inteles la ce ma refeream ?????

Esti destul de slab informat.
Locul doi a reventi D-lui Petrusca ce pilota un SUBARU IMPREZA WRX STI modificat pentru curse la mare meserie, usurat, suspensie, frane, roti toate de curse veritabile, motorul bomba, cutie cu diferentiale active, tot de curse, tot, tot, calculator de motor doua bucati MOTEC.
Stiti ce masina e aia?
Andrei a castigat a invinso.
Saxo a fost si el invins dar dupa ce si-a luat un avans considerabil Andrei nu a mai fortat distrugand si flansa de amortizor.
A luat locul 1 i-a batiut si a fost mult mai greu ca la un vtm normal, a fost si coborare, care e o proba infernala unde o masina grea de strada cum e Subaru lui andrei plange.
Acum vreti sa contrestati acel rezultat?
De ce pentru ca un amator le-a tras clapa?
Daca nu era el poate ca era liniste?
Complexatilor nu mai aveti loc de lume!

radu_lkv 09-09-05 13:05

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

ai dreptate. personal nu-l cunosc, nu pt ca nu as fi avut ocazia, sau ca nu am avea prieteni comuni, dar il cunosc(si e valabil pt ffff multa lumea<nu ma refer la cei mici, fara carnet, care nu au participat la nimic, ca acum nu conteaza ei>) din ce a scris el aici. iar caracterul lui nu pot sa spun ca il agreez. asa ca nu pun botul la nici o vrajeala... in rest, consideri ca nu am habar.... hmm, nimik mai simplu, ne intalnim si vorbim de ce vrei tu. e posibil sa cunosti mai multe, mai putine, sa fim cam egali, nu contest nimik, doar faptul ca in fatza ta nu sunt papagal. pt a afla mai multe, referitor doar la masini, nu la sebastian, ne putem intalni orican in bucuresti, iar ca sa nu crezi ca sunt prea periculos, intreaba-l pe Andrei Iuga, pe Bogdan BUB, HAI-ul si muuulti altii despre mine.

[color=red]Intreaba tu pe cei care pretinzi ca-i sti, sau roaga-i sa scrie de rau de Seby tot ce vor ei, daca e adevarat garantez ca nu se supara nimeni.
Incearca sa-l cunosti personal si exprimate dupa aia.
[/color]

pretind??!!! nici de cum, cu primii doi chiar sunt prieten. scriu de rau?!!?! nu prea, doar raspund la anumite chestii. intreaba-l pe sebastian, sau lasa-l pe el sa-mi raspunda daca am dreptate sau nu. consider ca am demnitate si spre deosebire de altii de pe aici eu chiar scriu in numele meu. iar pt a nu mai fi oof topic, as prefera sa discut cu tine, sau ceilalti, fara certuri si injurii(sper ca ai observat ca nu ma pretez prea des la asa ceva), fata in fatza, in victoriei sau la un suc, sau pe privat

EVOLUTION8 09-09-05 13:07

Foarte bine.
Felicitari lui !!!!
Sa presteze in contiuare dar si la VTM organizate.
Si apoi la Raliuri.

All times are GMT +2. The time now is 02:19.

- Copyright 2026 4Tuning