![]() |
Re: [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova
unde cand la ce ora vreau sa o vad si yo pls!! zi-mi si mie bodyspeed la ce salon o sa fie si dak e in craiova sau bucuresti plsss
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
stie careva cam cat la costat vopseaua pe dany??sunt curios si yo k e super marfa
|
Quote:
dar numai vopseaua plus.. lac..etc... cred..ca 400 de euro... nu stiu exact... o sa vezi la salon....ce pregatiri s-au mai facut la ea...;) si inca mai avem.. :D .dar sper ca maine.. sa ramana mai putine de facut... tragem tare..;) poze..... dupa salon...:-P .. |
Quote:
|
super treaba ,super culoare Bravo Dany
|
1 Attachment(s)
Pentru toate detaliile si orice intrebare despre aceasta masina inclusiv cat a costat vopseaua, va recomand sa nu pierdeti numarul 6 al revistei 4Tuning!!!
Un articol amplu despre aceasta masina si o poveste cu inceput si probabil fara sfarsit ... poate chiar o legenda vie ... detalii in premiera si lucruri care poate nu s-au spus pana acum, multe detalii tehnice ! Deci nu pierdeti articolul din numarul 6 care va fi lansat la Tuning Days si bineinteles vedeti masina la standul NO SPEED LIMIT ! |
Quote:
|
cand apare numarul 6 al revistei?
|
marfa rau oltcitu dany am sa vin si eu sambata pe 31 la 4 tunning day sper sa te cunosc pacolo PS:respect pt ceea ce faci
|
Quote:
|
bodyspeed u o sa ne uimesti la salon???o sa vii cu ea?
|
Quote:
dar promit ..ceva super..;) nu acum la salon..........dar dupa... ;) cu my honey ;) ... si pmd.. si sasha......toti...vom face..ceva ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning