![]() |
Re: Mitsubishi Eclipse 2000 16v turbo
2 Attachment(s)
:D A VENIT IN SFARSIT SI ULTIMA PIESA PE CARE O ASTEPTAM DE MULT.
BARA STABILIZATOARE.;). |
arata ciudat.
ce de nu ai mers pe un Cusco ? |
Quote:
CREDEMA CA O LUAM IN SECUNDA 2. ASTA ESTE CE AM GASIT MAI BUN,ESTE DIN 2 BARE PLINE SI O CALITATE MAI BUNA.DE LA CUSCO AM GASIT NUMAI PENTRU EVO SI ECLIPSUL 2 DIN PACATE;) |
Felicitarile mele...o super masina:love:Ma duce imediat cu gandul la The Fast and The Furious!Succes in continuare...
|
Nu mai e mult! poate masina va fi invitata sa participe la partea a 5-a a filmului! Multa bafta cu masina
|
Salut baieti!
Am vazut ca multi sunt interesati de provenienta unor piese de pe masina. Majoritatea pieselor sunt aduse de Dan prin mine, la comanda din State. Asa ca daca aveti vreo piesa de comandat, PM me:) Numai bine:) |
Salutare!
Sunt nou pe acest forum dar trebuie sa imi expun punctul de vedere in legatura cu ce am vazut si citit in acest topic. Ceea ce ai facut tu, Dan, este de admirat. Acum poti sa te mandresti ca ai o bijuterie, nu o masina. Felicitari si respect! |
Masina suna fff bine IN MERS :D dupa un an mi-a fost dat sa o vad mergand iarasi in paralel cu mine ( cu DAN la volan EUFORIC ) :))) ramane sa vina adaptorul necesar pt a face softul pentru MICROTECH k momentan merge pe caluclatorul original.
|
Quote:
AM FOST APROAPE DE ORGASM:lol::lol::lol: SPER SA PUN UN FILMULET CU SE AUDE IN MERS,SA VEDEM CE FAC,CU GOLFULET;) POATE MERGI SI TU LA PITESTI,VB DISEARA LA BILLA;) |
Quote:
|
Quote:
hai sa ne rezolvam si noi problema , si apoi sa "facem" deplasari la evenimente. Ce zici ? Ca vad ca nu mai dai nici un telefon... Sau facem publica aici pe site toata treaba...? |
Salutari din partea fostului propietar ,va fi si el prezent la pitesti !
|
Dane , sa inteleg ca o sa am onoarea sa iti vad bijuteria verde la Pitesti ?
|
Mitsubishi Eclipse Trailer by GolfuletzStudio Movie
High Quality Request https://www.youtube.com/watch?v=rqq6i...layer_embedded |
De mers vad ca merge masina, felicitari pentru o masina cu adevarat frumoasa, dar cand o vedem cum alearga ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning