![]() |
Re: Fiat Punto [1.2 16v] Novitec
abia astept sa vina iarna sa te vad apoi cum chitai :))
mai in gluma mai in serios o sa le simti lipsa stropitorilor. daca nu ma insel tu ai masina din primavara asta, moment din care s-a incalzit vremea si nu ai mai avut nevoie decat de stergatoare. gandeste-te de 10000 de ori inainte sa ramai cu capota pt ca la iarna o sa ai foarte mult de suferit. macar gaseste o solutie sa scoti stropitorile la stergatoare cumva pt ca e oribil sa mergi fara ele. |
Dapoi ... m`am gandit la o solutie ... in caz de nevoie ... dar nu o sa o aplic decat atunci cand o sa ma supere prima data :D ...
1. Ma duc la dezmembrari si imi pun ca si la luneta (stropitoare)... ii umpic de lucru da e ceva interesant ... 2. Pot sa pun 2 stropitori de alea printre stergatoare ... ca sunt o gramada de gauri pe acolo ... si cred ca fostu propietar asa si avea ... Dar dupa cum am spus ... nu ma leg la cap daca nu ma doare ... :) ... pana la prima figura :) ... oricum apreciez faptul ca incercati sa ma ajutati ... :love: |
iti apreciez curaju :)
|
A ... intrebare ... pt cei din Cj sau prin apropierea Zalaului ... unde se gaseste negru mat ? :| ... aici nu aflu ...
|
Quote:
:)) nu..nu vin..da daca treci prin cj iti las un nr de tel..si ne int sa vedem cum suna...ne intalnim mai multi poate :)sigur vine si vlad..si mai vedem noi :) |
poate vine si vlad? =)))) slabe sanse :P
taci ma..ca vi :)) cum sa nu vi...tu te auzi ce zici? :)) |
BA clujenilor ... vopseaua negru mat ... nu ma ajuta nimeni ? :(
|
eu nu stiu...dar am sa ma interesez in unele locuri sa vedem..nu promit nimik..da ma interesez
|
cred ca cel mai ieftin iesi cu folie neagru mat, cred ca sub 1 mil
si nici mie nu-mi plac grilele alea, mai frumoasa era fara sigla si bad-boy, da-i masina-i ta.... |
Am cumparat vopseaua ... 16 lei a costat o cutie la 1 l ... urmeaza sa o vopsesc ...
|
nu imi spune ca vrei sa vopsesti tu capota !!!???
|
monk de ce nu ar putea sa o vopseasca ? :)
|
o capota intreaga vopsita cu spray-ul in curte ? va avea "valuri" de lucios, indiferent cat de mata este vopseaua. nu cred ca are compresor sa poate vopsi in conditii optime capota.
in caz contrar, imi retrag intrebarea :) |
... retrage intrebarea .... :) .... slefuitul l-am facut cu masina de slefuit ... cu ajutorul unui prieten ...
... nu ii vopsea spray ... e vopsea-vopsea :D ... pe care urmeaza sa il aplic cu .... COMPRESOR ! .... bineinteles ... tot cu ajutorul aceluias prieten Iti jur ca o sa iasa fara nici un val . :) Si ca sa fie completa masina ... i-am luat si un eleron ... :) poze later ca acuma am ajuns acasa ! Oricum ... noi te iubim monk :D ... |
aluminiu sau din fibra?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning