![]() |
Re: Piese auto orice marca - comenzi online
Salut ,
La masina asta nu sunt fise e o chestie de plastic... Bobina inductie - 1203 ron |
1 Attachment(s)
Salut
Ma intereseaza si pe mine un burduf si un semering pentru planetara de pe dreapta al unui fiat marea ZFA 18500000393166 merci! ps: pun si o poza sa-ti dai seama mai usor despre ce vb |
Salut
Spune-mi si mie te rog un pret pentru 2 arcuri spate pentru un mercedes w202 c220d 1994 - wdb2021211a166525. Sa fie killen daca se poate. Multumesc.
|
Mazda Xedos 6 1.6 16V 79KW
Furtunul cu nervuri ce iesi din filtru de aer si intra in admisie. |
Salut ,
@Fiat - sa imi spui si ce motor ai si ce an de fabr ca trebuie sa completez o lista sa imi poata da piesele... @Mercedes - nu am killen am roc f bune - 205 ron / buc @Mazda am vb la telefon si ti-am zis pret. |
pompa benzina golf 3, an 1994, 1.8, 90 cp ?
pret si durata de livrare? |
Renault Megane 1, 1999, phase 2, 1.6,16v, 79kw, Model BA04, Motor K4M700
Set amortizoare fata+flanse+rulmenti |
Salut ,
@golf 3 pompa benzina : sa imi spui daca e mecanica sau electrica si daca te intereseaza Sh sa imi spui daca e multipunct sau monopunct. @renault megane - amortizoare - 200 ron / buc pe gaz flanse si rulment amortizor - 115 / buc |
Quote:
|
Salut ,
Amortizoare Optimal Flanse - Impergom Sunt bune firmele |
Fise Renault Megane Coach 1.6e an 1996 cod K7M 702
|
sal.pt. alfa romeo156 din 1998,2,0twin spark,114kw,ZAR93200000015251,m-ar interesa amortizoare fata,rulment roata spate
|
Quote:
Quote:
fabricatie 2000 |
Salut ,
@golf 3 pompa benzina : sa imi spui daca e mecanica sau electrica si daca te intereseaza Sh sa imi spui daca e multipunct sau monopunct. este electrica, dar deja am luat noua, imi trebuia urgent, pe comanda, bosch:1100 lei mersi oricum de interesul acordat |
Quote:
Set fise - 159 ron @jan1308 : Amortizor monroe pe gaz fata - 285 ron / buc Mai tarziu raspuns si la rulment @fiat marea mai tarziu un pic |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning