![]() |
Re: O cotoarba la dopat - Golf I
Atat de kitros esti ma???
:D Stii ca la Bz am fugit cu tauru inaintea cursei pana la peco si am luat o canistra de motorina ca imi era ca raman pe campurili alea. Am scos filtrul de aer pentru 1 calut in plus si m-am trezit ca sugea motorina ca un V8. Mi-a consumat cam 2 litri in 10 km :D Ai grija acolo si gandeste-te la sfatul WRC-ului ca suna bine :D Mai dai jos si tabla aia de rezervor. |
un om care stia cum e treaba cu golfurile mi-a recomandat o anume piesa de trabant de care nu am tinut cont atunci.stie el cine e.
|
zeul tau? la tine in rezervor benzina face ca in galeata! las ca data viitoare o sa fie mai bine! ai vazut ce bine ti-a tras la libere!
|
Macar pune-i un rezervor de GTI ca sa nu mai ai surprize de genul asta.
|
1 Attachment(s)
un update de la Pitesti in care a tras mizerabil.
Deocamdata am sa-i pun inapoi chiuloasa cu hidraulici, pana o mai mantocaresc pe asta. |
Care a fost pana la urma deznodamantul? :)
|
a castigat ursul.
|
ce motor avea ursul?
|
ba nene, dar eu de cand stiu ca ai masina asta tu o tot tii in probleme... si tot muncesti la ea??
ce muncesti tu la ea daca tot nu reusesti sa ii rezolvi problemele?? |
Quote:
sa mor daca mai stiu ce a avut.o sa-i pun inapoi chiuloasa aia care arde pisici de 2000 si TDI-uri pana mai studiez problema cu asta. free_tiketfly el a declarat 1,8i. eu am vazut capota ridicata si avea bobine pe fiecare cilindru cum are numai 1,8is... Sincer nu era o problema, daca era masina pregatita putea sa fie si 2,3 si daca am luat bataie este din cauza mea ca am avut masina nepregatita cum trebuie.nu e problema, se intampla si la case mult mai mari.mie mi-a facut placere sa ma dau chiar daca am pierdut. |
noi o singura data sau de doua ori ne-am dat si tin minte ca nici atunci nu iti mergea bine masina ca m-am dus mult in fata ta.... try to remember
EDIT: MI-AM ADUS AMINTE ca ne-am mai dat odata la casa aia mare si atunci te-ai dus bine, dar parca ne incurcasem cu semafoarele apoi alta data cand ne-am dat m-am dus bine in fata ta fiecare si-a adus aminte cand s-a dus in fata celuilalt :lol: |
ia gaseste unul cu pisica 2,0 repede sa ti-l lamuresc cum e treaba cu cotoarbele astea din '77 :D
|
pai degeaba lamuresti o pisica de 2.0
nu astia ar trebui sa iti fie concurentii |
4 Attachment(s)
;)...
|
Quote:
Vb cu respect de tedei. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |