Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 1 - O cotoarba RWD (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/74633-golf-1-cotoarba-rwd.html)

bluey 14-09-08 16:17

Re: O cotoarba la dopat - Golf I

Atat de kitros esti ma???
:D
Stii ca la Bz am fugit cu tauru inaintea cursei pana la peco si am luat o canistra de motorina ca imi era ca raman pe campurili alea.
Am scos filtrul de aer pentru 1 calut in plus si m-am trezit ca sugea motorina ca un V8.
Mi-a consumat cam 2 litri in 10 km :D
Ai grija acolo si gandeste-te la sfatul WRC-ului ca suna bine :D
Mai dai jos si tabla aia de rezervor.

scorpio GL 14-09-08 23:04

un om care stia cum e treaba cu golfurile mi-a recomandat o anume piesa de trabant de care nu am tinut cont atunci.stie el cine e.

Reme 15-09-08 01:08

zeul tau? la tine in rezervor benzina face ca in galeata! las ca data viitoare o sa fie mai bine! ai vazut ce bine ti-a tras la libere!

XANu 16-09-08 00:14

Macar pune-i un rezervor de GTI ca sa nu mai ai surprize de genul asta.

scorpio GL 23-09-08 20:47

1 Attachment(s)
un update de la Pitesti in care a tras mizerabil.

Deocamdata am sa-i pun inapoi chiuloasa cu hidraulici, pana o mai mantocaresc pe asta.

KTA87 23-09-08 21:03

Care a fost pana la urma deznodamantul? :)

scorpio GL 24-09-08 14:50

a castigat ursul.

free_ticketfly 24-09-08 15:10

ce motor avea ursul?

alexutzu 24-09-08 20:01

ba nene, dar eu de cand stiu ca ai masina asta tu o tot tii in probleme... si tot muncesti la ea??
ce muncesti tu la ea daca tot nu reusesti sa ii rezolvi problemele??

scorpio GL 24-09-08 23:54

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 1773956)
ba nene, dar eu de cand stiu ca ai masina asta tu o tot tii in probleme... si tot muncesti la ea??
ce muncesti tu la ea daca tot nu reusesti sa ii rezolvi problemele??

ba nene, ai uitat ca masina asta iti dadea un tir pe 400m? :D
sa mor daca mai stiu ce a avut.o sa-i pun inapoi chiuloasa aia care arde pisici de 2000 si TDI-uri pana mai studiez problema cu asta.

free_tiketfly
el a declarat 1,8i.
eu am vazut capota ridicata si avea bobine pe fiecare cilindru cum are numai 1,8is...

Sincer nu era o problema, daca era masina pregatita putea sa fie si 2,3 si daca am luat bataie este din cauza mea ca am avut masina nepregatita cum trebuie.nu e problema, se intampla si la case mult mai mari.mie mi-a facut placere sa ma dau chiar daca am pierdut.

alexutzu 25-09-08 00:49

noi o singura data sau de doua ori ne-am dat si tin minte ca nici atunci nu iti mergea bine masina ca m-am dus mult in fata ta.... try to remember

EDIT: MI-AM ADUS AMINTE ca ne-am mai dat odata la casa aia mare si atunci te-ai dus bine, dar parca ne incurcasem cu semafoarele
apoi alta data cand ne-am dat m-am dus bine in fata ta

fiecare si-a adus aminte cand s-a dus in fata celuilalt :lol:

scorpio GL 26-09-08 18:32

ia gaseste unul cu pisica 2,0 repede sa ti-l lamuresc cum e treaba cu cotoarbele astea din '77 :D

alexutzu 27-09-08 21:57

pai degeaba lamuresti o pisica de 2.0
nu astia ar trebui sa iti fie concurentii

TwentyOne 27-09-08 22:06

4 Attachment(s)
;)...

bluey 27-09-08 22:31

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1774496)
ba nene, ai uitat ca masina asta iti dadea un tir pe 400m? :D
sa mor daca mai stiu ce a avut.o sa-i pun inapoi chiuloasa aia care arde pisici de 2000 si TDI-uri pana mai studiez problema cu asta.

free_tiketfly
el a declarat 1,8i.
eu am vazut capota ridicata si avea bobine pe fiecare cilindru cum are numai 1,8is...

Sincer nu era o problema, daca era masina pregatita putea sa fie si 2,3 si daca am luat bataie este din cauza mea ca am avut masina nepregatita cum trebuie.nu e problema, se intampla si la case mult mai mari.mie mi-a facut placere sa ma dau chiar daca am pierdut.

Ce TDI-uri ma???
Vb cu respect de tedei.

All times are GMT +2. The time now is 06:33.

- Copyright 2026 4Tuning