![]() |
Re: Care a fost prima ta masina?
golf 2 1.6 benzina din 89
|
1 Attachment(s)
Super Nova 2002,Rapsodie. Prima si actuala. Foarte multumit.
|
prima masina....fiat 1300 din 1966 pacat ca numai am poze
|
foarte frumos fiatu 1300, daca mai exista masina merita restaurata
|
1 Attachment(s)
Prima mea masina a font Renault 5 Alpine 1979.
|
1 Attachment(s)
first love:D mostenire de la bunicu
|
6 Attachment(s)
Prima si actuala mea masina este un opel kadett din 1988, care a fost facuta si vedeta la tv.
Sunt foarte multumit de masina si chiar pot spune ce este o masina fiabila nu prea m-am bagat pe sub ea. |
Prima si unica :) am dat-o acum 1 an... si tot de atunci sunt pieton :evil: criza masii... ce sa-i faci... :cry:
Dacia Nova 1.6 GTInfectie http://yfrog.com/9gimage000mjx Nu era zi in care sa nu ii ridic capota...:dizzy: reparam ceva picau alte 2 nebunii:rolleyes2 |
Lada 1200, aia cu 2 faruri, 4 trepte si ventilatia indiferent de anotimp, pe ¨hot¨.
Faceam muschi cu volanul ala... Cand plecam de la semafor, lasam in spate un nor alb, ceva in genul masinilor de drag cu auxiliar de avion :)) Nu mai vedeam nimic in spate... Viteza maxima, 80km/h... O nebunie de masina care m-a ajutat sa invat, totusi, sa conduc acum 13 ani si care mi-a iertat multe. |
1 Attachment(s)
Prima mea masina a fost o Dacia 1410 din 86' :D
|
prima mea masina a fost un BMW 318i e36
vad ca numai masini mai vechi pe aici,un prieten are ca prima masina un Mustang din 2007(in romania) |
1 Attachment(s)
prima mea masina si care va fii in continuare a mea
renault clio symbol 1.48Volti :lol::lol: |
Quote:
|
Prima masina :X Dacia 1310 1989 Culoare verde 4 trepte ,nu o mai am :). Acum am tot o Dacia 1310 2001 injectie.
|
un volvo V40 1.9 Combi alba,piele,4x4,nu stiu daca am mai zis combi dar la varsta de 18 ani a fost foarte utila:)) mie umpic dor de masina aia si de vremurile alea:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning