![]() |
a joystick :lol:...
|
nu mah.......ca nu o lasa mamica sa puna mana
eh,acuma intrebarea e urmatoarea: care mai vrea virgine? |
eu nu am vrut pana acum...si nici nu cred ca vreau
prefer una trecuta macar prin o p&*a :) |
Si dak e trecuta prin tot cartierul? :lol:
|
pai da
deci o masina o prefer noua dar o fata......mai cu experientza dar si virginele au avantaju lor.ca unele(90%)dupa ce prind gustul.....cine stie ce perversiuni le kk mintea? |
daca se pune problema perversiunilor cu catuse eu nu ma bag...sunt tare parsive femeile la chestia asta si poti ramane :shock:
|
nu catuse mah
alte perversiuni.nu neaparat sado-maso poate un joc erotic de-a \"gabor/a si coxangiul\" :lol: sau cu frisca..... :wink: |
ooo da...iubesc frisca :D si pe tipa si in mod normal :D
|
cel mai mult imi plac alea \"inofensive\"
cam cum erau tipele din \"how high\" tocilarele alea |
da...corect...da' oricum...stiau alea meserie :D --- sau mi s-a parut mie ? :D
|
pai.....\"good girls gone bad\" :lol:
astea-s bune pe langa casa omului |
wee io am ajuns cu ultimu tren .. deci nush care faza pe aici si nu am urmarit firu ca imi e lene sunt 16 pag in plm :shock: :shock: :shock: dar oricum io ma uit dupa blonde ochi albastri .. si bineinteles sa aiba fata frumosaa :P si sincer am o fata in calasa ..e blonda ochi albastri si nu e cine jtie ce doatata dar arata :shock: :shock: :oops: si sa-mi bag pla... ma chinui de ceva vreme si nu imi iese ma dau batut :burn: incerc la o bruneta ceva :(( dar daca e bruntea macar sa fie :shock: :D
:mrgreen: |
1 Attachment(s)
Ce zici de asta?...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
numai sa stii ca are ochi albastri in caz ca nu se vede bine in poza |
she looks good :shock: :shock: imi pare cunoscuta.. are cumva 20 de ani? :twisted: :twisted: :twisted:
|
are 20 de \"nai\" dar ....NU pentru tine !
...hmmm oare de unde ti se pare cunoscuta? 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning