Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Concurs De Tuning Virtual (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/7280-concurs-tuning-virtual.html)

-<Gedoc>- 09-11-09 22:35

Re: Concurs De Tuning Virtual

fusionul chiar imi place dar la sl ai cam exagerat putin....fal negru mat sau iridiscent....

vGaBy 09-11-09 23:24

De ce spui ca e exagerat?

-<Gedoc>- 10-11-09 19:17

pai culoarea e prea virtual....mergea o culoare mai reala

vGaBy 10-11-09 23:22

Poate ca ai dreptate,dar la asta am vrut sa fie ceva mai altfel.Din cate ai observat majoritatea masinilor modificate de mine sunt cu modificari putine sa arate cat mai real.

PS:Urmeaza un Citroen C2 care va fi foarte real :D

vGaBy 14-11-09 16:32

2 Attachment(s)
Citroen C2 Sport :arrow:

-<Gedoc>- 15-11-09 14:16

da...frumos...nu mio lua in nume de rau dak mai adaug cate ceva de fiecare data...aici spre exemplu window tint,proiectoare...

vGaBy 15-11-09 14:44

Quote:

Originally Posted by -<Gedoc>- (Post 2809479)
da...frumos...nu mio lua in nume de rau dak mai adaug cate ceva de fiecare data...aici spre exemplu window tint,proiectoare...

Asta e si scopul pentru care le pun aici.Sa aflu pareri,sa primesc sfaturi.
E varianta de romania de asta nu are si parbrizul negru :lol:
Despre proiectoare ce sa zic,nu m-am gandit la asta :D
Ms de parere.

vGaBy 29-11-09 15:50

2 Attachment(s)
Hyundai Genesis :arrow:

KarFanatik 06-12-09 20:24

Frumos,pacat ca nu am si eu talent la design,in schimb am un simt critic iesit din comun :D

vGaBy 07-12-09 10:51

Quote:

Originally Posted by KarFanatik (Post 2867489)
Frumos,pacat ca nu am si eu talent la design,in schimb am un simt critic iesit din comun :D

Iti astept criticile la urmatoarele lucrari :D

vGaBy 09-12-09 02:30

2 Attachment(s)
Citroen C4 Sky :arrow:

-<Gedoc>- 09-12-09 10:12

e frumos...incerc sa mil imaginez din lateral,cred ca are o forma de old golf....dar trebuia facut tot clean look la portiere si la faruri angel eyes sau modelul de frabrica care urmareste curba.....oricum eu sunt mai mare al coupeului si miar placea sa vad si de la tine unul....

KarFanatik 09-12-09 12:56

vGaby dragute dar vazandu-ti lucrarile anteriare....cred ca se poate mai mult :D....tot ai vrut u sa dai de criticismul din mine :D
Si ca idee,sau ca rugaminte ca vreau sa vad cum arata fara "shaved doors" pe spate....crezi ca poti daca te rog frumos sa postezi masina cu usile "integrale"? :D

vGaBy 09-12-09 16:31

@gedoc: nu inteleg ce vrei sa spui cu farurile,o sa ii pun si angel eyes sa vad ce fel arata
@karfanatik: vrei sa incerc sa o fac in 2 usi?
Si bineinteles ca se poate mai mult dar aveam nevoie de ceva rapid si bun sa merg mai departe la un concurs :rolleyes2.Sa vad daca am chef si poate fac un mustang fata/spate.

-<Gedoc>- 09-12-09 16:43

stiu ca citroen au si faruri de alea care daca iei de volan raza lor se misca stg-dreapta....dak nu angel eyes dar nu cred ca iti intra cerc complet asa k fa-le taiate la capetele de sus si jos,si ca o culoare un blue neon cv de genu...

All times are GMT +2. The time now is 19:44.

- Copyright 2026 4Tuning