![]() |
Re: Logan din Satu Mare
Super tare. Bravo man.Felicitari.
i-ai schimbat ledurile la Angel eyes? is super tari ceasurile:Xnu am mai vazut asa model Pe Plafon ai pus autocolant? |
Quote:
|
ledurile sunt alea alb luminos...da numa spre alb nu bat...ca bat albastru toata ziua
|
super tare ce ai facut cu loganu`...
|
Felicitari domnu pentru updaturiile!!! :D
Superbe angeluriile! mai ales ca nu sunt galbene:D Si plasmele alea, cum a zis si HAM nu am mai vazut asa model.... Oricum Felicitari! si Asteptam poze de duminica! Bafta la tot! |
Mersi pentru aprecieri......
Da plasmele sunt model super , seamana cu ceasul de la golf 4 si mie imi place mult :) si imi place si mai mult ca le-am primit cadou de la quick_silver :D(mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiii) Da pe plafon este autocolant....... Abia astept ziua de maine , o sa fac poze multe :D |
Faina dar urla dupa pleoape zic eu...
|
frumos bordu felicitari s
|
10 Attachment(s)
poze facute ziua :D:D
|
Am uitat sa mentionez ca masina a iesit asa cu ajutorul lui Spark si West :D:D:D:D:D:D
Mersi baieti:D:D:D8) |
Arata misto , sper ca vopsesti si u tamburi aia.....si apropo cu ce ai dat pe bari(partea neagra) ca parca arata mai misto:)
|
Mersi !!!O sa vopsesc si tamburii ,dar inca nu am avut timp, pe bari este silicon pt exterior ;)
|
pffff si cat ati lucrat la ea:D a iesit minunata!:D Sa vedem poze maine....Bafta!
|
aham ... mister spark in persoana ;)
cu placere si alta data :) |
7 Attachment(s)
Poze de azi de la sho:D:D
Dezamagit ca nu am castigat nici macar o diploma :cry::cry::cry::cry::cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning