![]() |
Re: Miss Popularitate - 4Tuning Days 2008
Quote:
|
Dak nu as fi votat deja,fii sigur k votu meu ar fi mers spre ea!e f draguta!am fkt o poza cu ea(sper sa nu te superi!).Dar trebuia sa faci inscrierea mai devreme k acum majoritatea forumistilor au votat!bafta in continuare!
|
Quote:
|
Quote:
e posibil sa ai dreptate dar stii cum se mai zice cei din urma pot ajuge cei dintai si incercarea moarte n-are |
In cadrul "Miss Popularitate" au fost incadrate fetele care s-au inscris la Miss 4TuningDAYS 2008.
Quote:
|
Quote:
nu am motiv sa ma supar adevaru e ca fff multa lume au facut poza cu fetele de la noi de la stand si inclusiv cu prietena mea stai linistit nu m-am suparat mai vb dar eu zic ca inca nu e tarziu sau poate data viitoare.... |
Quote:
pai am aflta asta dar la noi nu a venit nime sa intrebe daca sunt fete lka standu respectiv si fetele au fost plecate la masa iar eu am intrebat cu ceva mai devreme chiar aproape a doua zi dupa concurs am intrebat daca se poate dar nime nu mi-a dat u raspuns si sa inteleg ca acum nu se mai poate face nimic nu ca e un interes in mod special acest MIss doar ca o experinta in plus nu stica mai ales ca esti si pasionat de cam tot ce tine de tuning.... eu acum vreau sa incep sa-mi tunez si eu masina pe care o am sper ca pana la editia urmatoare sa fie gata............. |
Ai dreptate,incercarea moarte n-are!lasa k revii la anu in forta si cu fata si cu masina tunata!spor la tunning ;)
|
1 Attachment(s)
Eu nu ii inteleg pe astia care voteaza cu Roxana Ilie. Sincer. Voi va uitati putin ce unghii are ? Jesus.
Daca nu ati vazut, va arat eu. |
Quote:
|
am vrut s-o votez pe luiza cepes...da la o privire mai atenta am zarit blana de pe burta...si am renuntat in favoarea danielei crudu....
|
Looooooool!:shock: frate la chestii de genu asta te abtii,nu le zici asa direct.......mie nu mi-s-a parut intr-o poza ca avand "blana" pe burta.nu trebuia sa dai si motivul pentru care nu ai votat pe altcineva.dar totusi.....:shock:
|
Quote:
1.Va asigur ca nu are blana...nici chiar pe burta 2. v-ati dori-o voi o tura....chiar cu " blana" si " sprancene groase" si ce dreaq ati mai vedea voi..par in nas, negru sub unghii sau paiul din ochii fetei. Vedeti-va de treaba baieti...sunteti patetici si ...luati de votati vulgaritatea si silicoanele. Good luck! |
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning