![]() |
Re: Desene de mana
ar merita incercat cu un A.F inainte, daca merge treaba dai drumu la un SRL:P eu zic ca multi ar veni la tine decat sa se duca la gheorghe, macar tu le faci ca la carte si faci de mult timp
|
sincer as incerca...dar mi`e sila...da o sa`mi iau un aparat d`ala profesional si o sa fac cteva sa vad cum merge :)
|
vezi ca are LupAlb , probabil il vinde...daca nu am eu pe unu in lista serios care se ocupa cu d-astea, aduce din state aparate, tush, ace, etc:P
|
pai ia vezi ce preturi are?
|
Quote:
|
eu iti fac dar daca am culori, daca vrei negru nu e problema. dar eu zic sa te mai gandesti ca poate maine tii cu dinamo sau cine stie ce se intampla si regreti :)
|
Quote:
PS: am si bisturiu:twisted::twisted::lol::lol: |
hhh ... la asta magandeam si eu...poate tatueaza o stea...apoi sa zica ca-i femeia :P
|
o stea ? sa zica ca-i femeia=)) :lol::lol:ar fi ceva :lol:
cand eram mic bunicu avea o vaca pe nume Steluta :)) |
Quote:
PS : Da ti cu Steaua nu ?? Ca daca nu .... poate imi pocesti dinadins tatuaju :D |
poate te adoarme si iti face stema dinamo`ului
|
dar te-ai gandit ca omu asta poate sa aiba probleme din cauza ta?...cu parintii tai?...daca ai tai nu te-ar lasa...si ar afla...el o sa aiba probleme...deci asta poate sa o faca doar pe riscul sau sau doar daca accepta parintii....la asta nu te-ai gandit?...tu crezi ca ar sta chinuit sa faca un tatuaj?:))gandestete...uitate la preturi...cat cere baiatu...si dupaia sa spui ce doresti...
|
si crezi ca recunoaste ca el l`a facut ?:)) dooh
|
Quote:
Pai sunt destept .... fac niste tatuaje cu Steaua delea de tin cate o saptamana pe picior ... si o intreb mereu care ii palce , si o intreb ce nu ii place si ce ii palce ... il modific cat sa ii convina ( mie imi place orice cat timp e cu Steaua) si apoi cand nu mai e nik de modificat il fac pe ala permanent ... si ii zic ca ma duc mereu sa mil retuseze sa nu se stearga , si pana afla ca e permanent se obisnuieste cu el si nu are ce sa mai zica ... :D |
parerea mea...iti zic din experienta...nu o sa`ti zica...tatuaju asta imi place si ala nu...o sa zica DA sau NU. Nu sunt cu fotbalul asa ca stai linistit. Daca vrei iti fac un Becali si un maybach :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning