![]() |
Re: VRETI CLUB IN GALATI????
Quote:
EXACT CE AM ZIS MAI SUS!!!! Ne trebuie 10 nume...asteptam propuneri de la fiecare...iar dupa ce le avem, facem un poll. Si fiecare voteaza, dar atentie: GALATI ONLY. Asta ar fi rezolvarea numelui. Restul activitatilor le pot sustine si eu, dupa ce stabilim aceasta controversata denumire a clubului. |
In componenta clubului pot intra si persoane care nu sunt majore sau nu poseda permis de conducere???
Sau pot sa dea ideei pentru nume, si chestii asemanatoare??? |
GL Racing Forever - propunerea mea
|
Quote:
|
Quote:
anyway.... avem doua propuneri pana acum: 1. DownTown Crew 2. GL Racing Forever Hai ma....ca nu trebuie sa platiti sa va ganditi la un nume si dupa aia sa-l postsati aici. INITIATIVA!!!:D |
A 2-a :D Parerea mea.. :P
|
Propunerea mea pentru numele clubului:
5treet Racing 5 reprezinta numarul de strazi ale orasului unde se pot destinde masinile la viteze mult peste cele legale... si tot 5 tine locul lui S:D Xtreme-Razvan banuiesc ca esti din CT cel putin asa scrie pe numarul de inmatriculare la seat ...:D |
1. nu conteaza ca sunteti minori, sau ca nu aveti carnet, sau ca nu aveti masina, sunteti bineveniti in club. Unul din beneficii va fi tocmai ca scoala de soferi va fi mai ieftina, mai multe mai tarziu...
2. numele si sigla vor fi alese DE CEI CARE SE INSCRIU IN CLUB, din propunerile postate pe site, ciudat e ca nimeni nu vrea inca sa se inscrie... deoarece nu am primit nici un e-mail... |
bai maus!!!...de ce copiezi ce iti spun altii in privat?....nu-i frumos...
azerty poti conta pe mine...eu vreau club!...:D iar cu numele de ales intre Underground Racing Crew sau DownTown Crew....iar propunerile...gen startrek nici mie nu-mi plac sincer....suna mai bine Underground....cu toate ca aduce aminte de jocul underground....dar si mai bine suna Downtown..... |
Da si eu sunt de acord cu numele de DownTown... E super fain ...
Deci asa cred ca nu o sa mai fie nevoie sa preopunem un alt nume ...doar sa se fac un poll cu cei care accepta si cei care nu accepta..... |
Cipin, stiu omule ca pot conta pe tine, dar trimite-mi un mail cu porecla de pe 4 tuning, numele real si numarulde telefon, yahoo messeger, email...
Ceea ce astept si de la ceilalti care vor sa fie membri in club. E ULTIMA OARA CAND MAI SPUN DE MAIL PENTRU MEMBRI!!! Daca nu sunt destule persoane interesate, eu ma opresc aici! |
primii 2 membri au aparut.
Fulminant e ca printre ei nu se regasesc nume cu greutate si vechime.... Provincia, ceva? |
Quote:
|
Quote:
Accepam orice propunere de la oricine. Bineanteles, sa nu fie ofensatoare.... Dar nu e cazul tau. Multumim si mai asteptam propuneri. |
puteti vizita pagina de internet a clubului pentru a vedea in ce stadiu mai suntem: www.clubauto.modic.ro
nu am pretentia ca pagina este altceva decat o prezentare a stadiului in care ne aflam, fara pretentii. Ma plictisesc asteptand un nume si membri... asa ca... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning