Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/66068-virtual-tuning-asteptam-creatiile-voastre.html)

CaDDy 26-03-08 09:47

Re: Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!!

:lol: parca asta era un thread pt toti care vor / stiu cat de cat sa faca un VT ;) daca ne dadeam toti profesionisti si experti .... poate ca participam la VT Challenge`uri sau eram in VT League ;)

EU nu o sa mai postez aici ( nu ma consider in masura sa fac un VT frumos - nici nu vreau sa ma chinui mai ales ca nu am programul adecvat )

Peace !

L4uR 26-03-08 09:50

nu frate:))am vrut sa se ajunga la o concluzie.....intr-un chalenge ...cel care are cea mai finisata masina si cea mai reusita ala castiga...nu cel care ii pune o bara stramba si etc:D....lool....intotdeuna nu m-am inteles:(

IONUT-GBP 26-03-08 10:08

1 Attachment(s)
Se baga cineva ? :D

Herbas 26-03-08 10:48

eu ma bag cu poza de la tine de la avatar... :)

L4uR 26-03-08 10:51

si caddy....vezi u ca m-am referit la cineva?:|....intelege:))imi plac ideile tale...da m-am referit ca intrun chalenge de preferat sa fie doar masini bine facute....:P....nu am spuso cu rautate:|te-ai suparat asa deodata;)

CaDDy 26-03-08 14:34

nu m`am suparat :)

n`are rost sa ma supar pe chestii dastea... dar imi stiu limitele :)

mai bine raman la editatul de poze.. ca acolo ma descurc destul de bine... si las VT`u pt Herbas sau altii care chiar se pricep :D

Herbas 26-03-08 15:19

Aminteste-mi sa-ti dau 50 mii pentru reclama :P

FLO_GSU 27-03-08 18:55

da voi nu stiti decat sa va certati pe forumu asta ...:)

DannyKid 27-03-08 21:01

1 Attachment(s)
va tine? ::???: ....si nu vreau sa`l faceti cum imi zicea L4ur pe mes...."doar sa`l faci ca nou" ....nu....vreau sa il TUNATI !! sa fie super !! hai sa vad..ce ideei aveti::-P:-P:-P

L4uR 27-03-08 21:06

:))...bine ...io zic ca doar Maronel se va baga:))asa cred:))...ca restu presupun ca li sar parea ceva ciudat sa tunezi o masina clasica:-??parerea mea

Herbas 27-03-08 22:24

1 Attachment(s)
Mi-era ca daca ii fac mai multe o stric :)

DannyKid 27-03-08 22:36

ar merge niste jante :D:D ceva angel eye`s:))) ......sa incercati cei care vreti, toate posibilitatile.......sa mor de nu o sa ma kinui sa invat si eu !! ce pana mea !! sa imi fac eu !!

radu_nb1 27-03-08 23:28

1 Attachment(s)
ce danykid sunt bune angels-urile

DannyKid 28-03-08 00:06

radule...aia e masina mea?:| faci misto?:))) LOL !:)) deci tot ma uit cand scriu si nu cred:))) :|:|:|:| !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOOOOL !!! :|:|:|:| da tot nu cred:)))

se vede ca te`ai grabit:P:P ....si dupa cate masini ai decupat?:)))) :P:P:P

oricum...se vede ca nu e masina mea..ca dupa capota..te prinzi..oricum...nu la asa un tuning ma refeream.......:)) dar e frumoasa:)):)) :P:P ..... si frumoasa kestia cu restu masinilor:P:P:P sa va mai dau niste vekituri la tunat?:))) am o gramada:))))

trafy-vr6 28-03-08 00:36

danny, am o rugaminte, te rog eu nu mai fa posturi inutile gen lol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si 343423423432 smiley`uri.

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning