![]() |
Re: Schimbare leduri bord Cielo
@banzay la matiz ai scos acele ? daca da cum ai procedat
|
Cu...furculita :lol: Iei o furculita substire, o bagi sub ac, dupa care fortezi un pic. nu prea tare sa nu iasa cumva cu tot cu ax... Ai putea sa tragi si de plasticul negru al acului cu 2 degete, dar e mai safe cu furculita.
|
3 Attachment(s)
Quote:
PS: daca faci cu furculita ia una calumea cu cracii grosi ca eu am luat unu mai slabuta deaia a mers asa de greu :) si scz pt claritatea filmuletului |
Daca scot acele nu se decalibreaza indicatoarele?(de Matiz este vorba)
1. La km-traj este ac cu "par" 2 la temperatuta e un simplu ax cu deplasare usoara 3 la benzina tot cu ax cu depasare mai strina Ce trbuie sa fac , exista proceduri speciale? Nu vreau sa stric ceasurile, ma poate ajuta cineva? |
Quote:
|
5 Attachment(s)
acestea sunt pozele:
|
Quote:
daca mai ai nevoie si de alte intrebari, apeleaza cu incredere si cel mai bine aici pe forum capoate mai au si altii nevoie de aceste informatii bafta:D |
Multumesc mult
|
salut baieti!
am vazut acum ceva timp dar nu mai stiu daca aici, pe masura ce crestea acceleratia lumina din turometru se facea rosie, si la km la fel vre`o idee mai exacta? |
Quote:
|
pai la un cielo vreau sa ii fac :D
|
Quote:
|
Salutare! Am un Cielo Executive si vreu azi sa ma apuc de schimbarea luminii bordului, consolei pentru climatizare si casetofonului. Unde trebuie sa am grija ma mare (ma refer la demontarea bordului)? Am inteles ca pot aparea probleme la turometru cand se scoate mufa. Trebuie sa deconectez acumulatorul masinii cand demontez bordul? Multumesc!
|
10 Attachment(s)
Am desfacut pana la urma bordul si m-am apucat sa-i schimb lumina. Pana la sfarsitul saptamanii sper sa termin si consola cu butoane si panoul de la climatizare + casetofon. Pun niste poaze cu etapele inlocuirii liminii. Cadranele au fost sterse cu alcool izopropilic si colorate cu marker albastru / rosu.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning