Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   Vand masini Germania-Romania (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/65584-masini-germania-romania.html)

ANM 29-10-09 08:58

Re: masini Germania-Romania (intermediere vanzare / cumparare)

baietii ...da la pret nu va uitati? 10.800e o masina din 2003 diesel, deci euro 3, si break!!
La noi o gasesc cu 8000e inmatriculata...nu e dubios d scumpa?? v-ati uitat macar de curiozitate la dealerul ala ce masini mai are? majoritatea au 30-40.000km...observ k are a6 11/2002 169tkm (2003 la noi in tara) la 8800e...semnificativ mai mic pretul, nu? in germania daca platesti, primesti masina nemteasca daca vrei mai ieftin ca in romania...tre sa vanezi ofertele...1-2-3 saptamani....

o zi buna si sper sa inceteze discutia asta k sa nu-i stricam topicu lui marius!

Marson 29-10-09 20:08

Salutare,

...sa raspund la "marea" intrebare: sunt sau nu kilometrii originali? - raspunsul este valabil general si nu neaparat pentru masina de mai sus

1. DA: proprietarul are 74 de ani, masina este prima mana, cand te urci in masina "miroase a nou", masina are carte service completata la zi, masina pusa pe calculator arata ca nu s-au umblat la numarul de km, masina ridicata pe rampa arata impecabil nefiind schimbate unele piese care se uzeaza la un anumit numar de km (un mecanic stie despre ce vorbesc)

2. NU SUNT SIGUR: masina nu are inspectia tehnica TUV la zi, nu exista facturi sau ultimele inspectii tehnice sau vanzatorul nu le pune la dispozitie, masina este de la un handler dubios, neprietenos sau prea prietenos, indiferent de natia lui - neamt, arab, turc sau roman.

3. NU, KM NU SUNT ORIGINALI - MASINA NU INDEPLINESTE TOATE PUNCTELE SPECIFICATE LA 1. si 2. plus altele care nu imi vin la ora asta in minte - E OK - CUMPARA MASINA, DOVEDESTE FALSUL SI SPUNE-I URMATOARELE "Kilometer runtergedreht. Betrug. Anzeige bei der Polizei!!!"

...atentie insa - trebuie dovedit faptul ca a vandut masina in cunostinta de cauza ca nr de km este fals, ca a facut asta personal etc... iar in plus sa aveti grija la ceea ce scrie in contractul de vanzare-cumparare pe care il incheiati, sa nu se disculpe "legal" printr-un artificiu de genul "greseala de tipar"... atentie iar la ofertele in care se scrie "irrtümer vorbehalten", sau doar "export" sau la care nu se ofera garantie.

Servus si salutari din Berlin,

Marius

Marson 25-03-10 20:25

Salutare,

Asigur intermedierea vanzarii-cumpararii masinilor din Germania - Berlin si Romania.(se va incheia contract de mandat oneros)

Masinile le gasesti si singur pe www.mobile.de sau www.autoscout24.de (daca te intereseaza si gasesti ceva trimite mesaj)
PLZ (codul orasului) 10315
Umkreis (imprejur) 50 km

-ghid 24 ore, traduceri, acte, perfectare numere vama - 200 Euro/masina. Esti membru 4Tuning? Ai 50 € reducere la comision in luna aprilie.

Marius
Tel: 0049.1622.60.42.32
...alte detalii pe site (click pe semnatura)

Servus.

andreimp3 25-03-10 20:35

salut... m-ar intresa pe mine un bmw e30 in 4 usi 1.6i 102cp... sa aiba tablaria ok si sa aiba trapa... eventual unele dotari... sa nu depaseasca 2000 euro cu tot cu transport si taxa care o platesc pt ro

Florin&David 27-03-10 04:13

Salut Marius,

Ti-am lasat si un Off-Line pe mess dar o sa scriu si aici:

Ma intereseaza un BMW E60, dupa 2003, culori deschise, berlina sau break, benzina sau motorina si care sa nu depaseasca 10.000 euro cu toata "nebunia" de acolo si cea de aici.
Multumesc anticipat.

Marson 27-03-10 12:38

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andreimp3 (Post 3219350)
salut... m-ar intresa pe mine un bmw e30 in 4 usi 1.6i 102cp... sa aiba tablaria ok si sa aiba trapa... eventual unele dotari... sa nu depaseasca 2000 euro cu tot cu transport si taxa care o platesc pt ro

Salut Andrei,
un ursulet e super ok ca si masina pentru a invata tainele sofatului - avand in vedere varsta ta... insa ar fi bine sa cauti masina in tara si sa nu te aventurezi spre taramuri necunoscute. Te ajut cu cea mai mare placere (chiar daca ursuletii sunt pe cale de disparitie si aici in Germania) insa contractul de intermediere il facem dupa ce vorbesc cu un adult:!:.

Quote:

Originally Posted by Florin&David (Post 3223009)
Salut Marius,

Ti-am lasat si un Off-Line pe mess dar o sa scriu si aici:

Ma intereseaza un BMW E60, dupa 2003, culori deschise, berlina sau break, benzina sau motorina si care sa nu depaseasca 10.000 euro cu toata "nebunia" de acolo si cea de aici.
Multumesc anticipat.

Salutare Florin,
dupa cum bine ai vazut link-urile trimise de tine au fost curatate de mobile.de (mai greut insa trebuia sa le raportez ca sunt tepe - e60 full option, BJ 2008 - 8.000 €, sa fim seriosi:-P).
Singurele masini sub 10k sunt in numar de 2 - una in Olanda ("inestetica") si una in Ludus -RO (nu ma pronunt) ...ambele masini englezesti. Nemtoaice in criteriile tale nu gasesti.
Servus si ne auzim pe un Y!M.

Florin&David 27-03-10 19:38

Multam de raspuns.
Vorbim.

andreimp3 30-03-10 12:32

Quote:

Originally Posted by Marson (Post 3223728)
Salut Andrei,
un ursulet e super ok ca si masina pentru a invata tainele sofatului - avand in vedere varsta ta... insa ar fi bine sa cauti masina in tara si sa nu te aventurezi spre taramuri necunoscute. Te ajut cu cea mai mare placere (chiar daca ursuletii sunt pe cale de disparitie si aici in Germania) insa contractul de intermediere il facem dupa ce vorbesc cu un adult:!:.

nu pentru mine... pentru tata... dar s-a razgandit
am vorbit cu altineva sa imi aduca un fiat stilo
bafta in afacere

Marson 01-04-10 11:38

Revenim cu "Pontul zilei" imediat dupa sarbatori.:paper:
Vreti o masina care sa aiba criterii speciale? Postati aici! :nospam:
:bunch: Sarbatori Fericite tuturor! :bunch:

Servus.

Marson 09-04-10 10:39

Pontul Zilei

3 Attachment(s)
Pontul zilei:

Skoda Octavia 1.8 20V SLX - 11/1997 - 180 Tkm - clima, ABS, ESP, incalzire scaune, Alus usw. - 2.000 Euro

Relatii si Contact: Auto Trading Berlin

Phantom_88 20-04-10 13:00

Salut.

un Fiat Punto dupa 2003 inclusiv, sa aiba aer conditionat si km sub 150k gasim ceva?

Marson 20-04-10 19:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Phantom_88 (Post 3294511)
Salut.

un Fiat Punto dupa 2003 inclusiv, sa aiba aer conditionat si km sub 150k gasim ceva?

Exemplu: Fiat Punto 1.2 8V - 3.500 Euro - BJ 2004 - 70 Tkm - Euro 4:-)

kidu2006 20-04-10 23:48

Salut,nu am mai citit in totalitate anuntul si scuze pt asta ... spune-mi te rog,daca am "ochit" o masina de 1000euro spre exemplu,iti arat locatia unde este si cat ma costa pe mine in plus fatza de pretul masinii s`o am in oras?!
Multumesc..daca vrei da-mi pvt sau lasa aici scris

Marson 21-04-10 09:01

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 3296791)
Salut,nu am mai citit in totalitate anuntul si scuze pt asta ... spune-mi te rog,daca am "ochit" o masina de 1000euro spre exemplu,iti arat locatia unde este si cat ma costa pe mine in plus fatza de pretul masinii s`o am in oras?!
Multumesc..daca vrei da-mi pvt sau lasa aici scris

Cautarile pe care le faci tu pe siteurile auto le discutam impreuna, dupa ce ai gasit masina pe care ai "ochit-o" ii fac eu verificarile necesare - telefonic daca masina nu este in raza mea de actiune sau chiar personal daca masina este in zona, pentru a fi tu sigur ca e in ordine sa vii pentru a o ridica:!:. Totodata se vor face si negocieri in vederea obtinerii unui pret cat mai mic;) - o data telefonic si a doua oara personal (in general s-au reusit negocieri intre 100 si 2000 de euro - in functie de masina si de pretul acesteia), se va face rezervarea masinii, alocandu-ti tie timpul necesar unei deplasari spre Berlin (GermanWings are acum preturi la biletele de avion incredibil de mici - in jur de 50 de euro inclusiv taxele de aeroport:!:). Vom cauta si alternative auto pentru a avea tu siguranta alegerii corecte.
Pe toata perioada prezentei tale aici te voi insoti personal elaborand un itinerariu care sa iti scuteasca pierderea timpului inutil, rezolvam repede procedura inmatricularii, ma ocup de rezervarea unei camere la hotel in cazul in care vei petrece mai mult de 1 zi sau daca doresti sa pleci odihnit spre casa cu masina dorita. (exact - nu se mai fac "livrari" auto la domiciliu:-)).

Detalii ai pe site sau putem vorbi online sau telefonic.

Servus.

Marius - Berlin

kidu2006 21-04-10 10:29

Mi se pare corect tot ce ai spus mai sus!

All times are GMT +2. The time now is 11:19.

- Copyright 2026 4Tuning