![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
nu am probleme omule cu ce zici u acolo.am problemele mele care nu sunt de discutat pe forumul asta.poate o sa am si bmw si poate o sa am si lexus.daca lexusul i`mi ofera ceva sa ma atraga nu o sa tin cont de nici un orgoliu.vreau ce e mai bun pt mine.si ca u ai lexux de acolo banuiesc ca vine inversunarea ta pe masinile de genul....parerile subiective ca ale tale mai ales ca si esti posesor nu prea sunt bine veite pe forumul asta am obs :D
|
sunt binevenite parerile tutror, cu conditia sa nu fie jignitoare la adresa membrilor forumului sau pe langa subiect.
subiectivi suntem cu totii, pentru ca ne formam punctul de vedere pe baza experientei proprii intr-un anumit domeniu, ideea e sa nu fim absurzi in a ne sustine parerile fara argumente clare si corecte... |
Quote:
|
parerea mea este ca lexus este pt cei care mai vor si altceva in afara de bmw,mercedes,audi.
|
Quote:
Le-ai vazut pe amandoua pe viu si au fost testate suficient sau esti doar un simplu militant Lexus? BTW, citeste testul facut de Caranddriver: http://www.caranddriver.com/reviews/...omparison_test |
sunt mai multe teste facute de diferite reviste, emisiuni etc etc care claseaza bmw`ul si mercedesul mult peste is-f.nu doar cardriver :) dar uitasem, alea sunt fake`uri
|
Un filmuletz interesant: https://youtube.com/watch?v=ADYVlYkmapM&feature=related
|
masina mea e muult mai tare.....si totusi in comparatie cu restul concurentei Lexus Is-F iese mai slab..
@Yoda te cred ca ai Lexus si ca iti place dar citeste si tu cu atentie si intelepciune toate testele.PS am citit top gear. |
nu-i de mirare, pentru fituica aia de Top Gear nu exista masina mai tare decat bmw...
|
nu e tocmai asa, eu n-am vazut sa desfiinteze mai mult o masina decat au facut-o cu x3-ul, nu-ti vine nici sa te mai uiti la ea pe strada dupa ce au analizat-o :)
la fel si cu seria6, intr-un versus mai vechi au desfiintat-o... deci sa nu luam asta ca argument |
aleks sa fim seriosi: x3 s-a desfiintat singura cand a luat fiinta:)
|
Quote:
|
hai sa zicem asa:
pina in 50 de ani iti iei m3, inainte de moarte poate un lexus ,... :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning