Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Prezentare Membri Noi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/65434-prezentare-membri.html)

2slow4u 07-01-10 17:40

Re: Prezentare Membri Noi

Salutare baieti, am vesti bune in legatura cu ce imi doresc de la masina.

Comanda a fost data acum 2 zile pentru bara spate PAM si arcuri weitec -30mm (fata/spate)

Cand primesc bara urmeaza sa bag masina pentru cateva zile la "copt" adica..bara vopsita si modificate prinderile, sa stea pe masina (bara are prinderi dar, nu au nici o treaba cu ce exista pe masina, nu inteleg de ce, doar e pentru H dar..asta e); apoi urmeaza jantele care vor fi "altfel"; bandoul de pe haion vopsit in culoarea masinii (sa scap de cromul acela); scot manerele cromate fiindca nu se mai potrivesc cu nimic de pe masina ; un set de triple cu led (destul de rare prin romania sau pe site-urile romanesti) ; evacuarea OPC de montat ; scot bandourile de pe portiere ; arcurile ; si ceva care nu era in plan (sa repar al 2-lea element din bara fata OPC fiindca la intrarea in magazinul plus am pocnit-o fiind zapada nu am vazut ca au lasat o rampa inalta si defapt nici rampa nu e, ca parca urci bordura ca sa intri..in fine:sadblinky )

MihaiCsl 08-01-10 13:22

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 2955173)
Salutare baieti, am vesti bune in legatura cu ce imi doresc de la masina.

Comanda a fost data acum 2 zile pentru bara spate PAM si arcuri weitec -30mm (fata/spate)

Cand primesc bara urmeaza sa bag masina pentru cateva zile la "copt" adica..bara vopsita si modificate prinderile, sa stea pe masina (bara are prinderi dar, nu au nici o treaba cu ce exista pe masina, nu inteleg de ce, doar e pentru H dar..asta e); apoi urmeaza jantele care vor fi "altfel"; bandoul de pe haion vopsit in culoarea masinii (sa scap de cromul acela); scot manerele cromate fiindca nu se mai potrivesc cu nimic de pe masina ; un set de triple cu led (destul de rare prin romania sau pe site-urile romanesti) ; evacuarea OPC de montat ; scot bandourile de pe portiere ; arcurile ; si ceva care nu era in plan (sa repar al 2-lea element din bara fata OPC fiindca la intrarea in magazinul plus am pocnit-o fiind zapada nu am vazut ca au lasat o rampa inalta si defapt nici rampa nu e, ca parca urci bordura ca sa intri..in fine:sadblinky )

Cam multisor de munca,cine iti modifica bara?

2slow4u 08-01-10 14:34

Pai sa vb cu george intai dar nu am incredere ca face treaba buna si voi avea lufturi. Cred ca o duc la catalin :D

MihaiCsl 09-01-10 00:07

De asta am si intrebat,dupa ce a plecat grasutu,am aceiasi parere,dar prefer sa nu comentez mai mult.
Oricum,spor la munca si tie,ca din cate vad,lumea a inceput sa se apuce de munca,eu cred ca am sa ma apuc de scoala de soferi :lol:
Apropo,fa-ti topic ba si prezinta-ti masina,asa.ca sa nu te stropesc. :)

buflos 17-01-10 14:44

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1330071)
Acest tread e destinat membrilor noi. Aici sa se prezinte ei si masinile lor.

salut baieti am un punto de 2000cc si 320 de cai pot sa intru si eu in club

ocaruntu 17-01-10 15:42

Quote:

Originally Posted by buflos (Post 2986052)

www.crazydrivers.ro

TuningBoy 17-01-10 18:48

poti sa intri in orice club, daca te imprietenesti cu lumea :D

raduku988 18-01-10 14:00

Quote:

Originally Posted by buflos (Post 2986052)

un link cu prezentarea masinii sau ceva de genu nu ai ca sincer m-ai facut foarte curios .. punto de 320 cai ???

TuningBoy 18-01-10 14:46

Quote:

Originally Posted by raduku988 (Post 2989128)
un link cu prezentarea masinii sau ceva de genu nu ai ca sincer m-ai facut foarte curios .. punto de 320 cai ???

Yes, si punto poate sa aiba 320 caluti:D

raduku988 18-01-10 14:54

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 2989338)
Yes, si punto poate sa aiba 320 caluti:D

stiu ca "poate" nu am zis ca e imposibil .. dar un lucru il stiu sigur caii nu cresc in copaci de aia sunt curios sa vad si eu c motor ce modificari are ..

drobet@ 19-01-10 14:53

motor de fiat coupe da nici ala nu are atatia cai deci care mai e nou pe aci raduku ma da si tu prin copou8)

raduku988 19-01-10 15:26

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 2992823)
motor de fiat coupe da nici ala nu are atatia cai deci care mai e nou pe aci raduku ma da si tu prin copou8)

pe viscolu asta stau si eu la dos ... nu prea e vreme de stat in drum .. orcum am mai iesit da mai mult de 10 minute n-am rezistat afara .. ca mia inghetat ceaiul de 1 leu in mana:)))...urmatoarea iesire pe vineri crek poate ne vedem atunci...

raduku988 19-01-10 16:02

P.S. Inca astept prezentarea motorului la punto de 320 cp .....

bakal 19-01-10 16:12

Quote:

Originally Posted by raduku988 (Post 2993045)
P.S. Inca astept prezentarea motorului la punto de 320 cp .....

ba toma necredinciosu....

raduku988 19-01-10 16:14

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 2993084)
ba toma necredinciosu....

da nus toma necredinciosul sunt curios poate mai invat si eu una alta vazand ce au facut altii!!! nu esti de acord cu mine ??

All times are GMT +2. The time now is 18:54.

- Copyright 2026 4Tuning