![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
Salutare baieti, am vesti bune in legatura cu ce imi doresc de la masina.
Comanda a fost data acum 2 zile pentru bara spate PAM si arcuri weitec -30mm (fata/spate) Cand primesc bara urmeaza sa bag masina pentru cateva zile la "copt" adica..bara vopsita si modificate prinderile, sa stea pe masina (bara are prinderi dar, nu au nici o treaba cu ce exista pe masina, nu inteleg de ce, doar e pentru H dar..asta e); apoi urmeaza jantele care vor fi "altfel"; bandoul de pe haion vopsit in culoarea masinii (sa scap de cromul acela); scot manerele cromate fiindca nu se mai potrivesc cu nimic de pe masina ; un set de triple cu led (destul de rare prin romania sau pe site-urile romanesti) ; evacuarea OPC de montat ; scot bandourile de pe portiere ; arcurile ; si ceva care nu era in plan (sa repar al 2-lea element din bara fata OPC fiindca la intrarea in magazinul plus am pocnit-o fiind zapada nu am vazut ca au lasat o rampa inalta si defapt nici rampa nu e, ca parca urci bordura ca sa intri..in fine:sadblinky ) |
Quote:
|
Pai sa vb cu george intai dar nu am incredere ca face treaba buna si voi avea lufturi. Cred ca o duc la catalin :D
|
De asta am si intrebat,dupa ce a plecat grasutu,am aceiasi parere,dar prefer sa nu comentez mai mult.
Oricum,spor la munca si tie,ca din cate vad,lumea a inceput sa se apuce de munca,eu cred ca am sa ma apuc de scoala de soferi :lol: Apropo,fa-ti topic ba si prezinta-ti masina,asa.ca sa nu te stropesc. :) |
Quote:
|
Quote:
|
poti sa intri in orice club, daca te imprietenesti cu lumea :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
motor de fiat coupe da nici ala nu are atatia cai deci care mai e nou pe aci raduku ma da si tu prin copou8)
|
Quote:
|
P.S. Inca astept prezentarea motorului la punto de 320 cp .....
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning