![]() |
Re: Noul Bravo 150 de cai vs Octavia 1.8T
scrisul gramatical corect pe internet e relativ pt ca intervin o gramada de factori: viteza scrisului, oboseala, neatentia.nu pot sa cred ca tu nu folosesti "scurtaturi" gen "mess", "k",
"10x" lista poate continua asa ca atata timp cat intelegi mesajul e de ajuns...parerea mea |
Quote:
|
Concluzie: Fiatul trage mai bine ca GTC de 150cp si aproape la fel de bine ca Octavia RS de 170 .
Asa a vazut din fata lor pasagerul meu :D |
Apropo...ce s-a intamplat aseara la spartul targului?
|
:)
Mie a inceput sa-mi miroasa a politie dupa vreo 30 de minute de scartaiala pe acolo si am taiat-o usor usor... Si acum vad ca zic baietii ca maimutoii chiar au aparut... Ce-i mult nu-i bun , ce-i bun nu-i mult, clar. Doc ai fost pe acolo si nu ai zis nimic?? Cautai clienti :D |
Quote:
Lasa domn'le ca ne mai vedem noi....:):poke: Normal ca trebuiau sa apara obiectele cu "capul alb" ... eram si multi, frane de mana, tobe de Renault!! etc...... |
O sa ne vedem dar in alte conditii :D
Mai am putin si termin motorina aia de kko pe care o aveam in masina si in w-e sper sa rezolv EGR-ul. |
Quote:
|
Hmmm nu ne intelegem
Motorina din masina era de toata jena.Am bagat in Hunedoara la un Petrom duminica si masina nu trage f bine cu ea. Din cate imi cunosc eu masina diferentele trebuiau sa fie cu inca minim o masina mai mari. Daca masina era in toate mintile ma bagam si eu cu Cupra si cu opc-ul sa vad care era diferenta. |
Acuma ce-oi zice si tu!..... :) nu erau aliniate astrele, Venus nu intrase in con cu Saturn...... hahahahahaha; si io tot Petrom am ...
|
:)
Inteleg daca pierdeam sa caut scuze. Eu ti-am spus ce stiu. Tu crezi ce vrei. Dar poate ne mai intalnim intr-o zi :) |
Frate, io nici n-am contestat ca m-ai batut, dar ai formulat de asa natura incat se intelegea ca "object in the mirror .... seam to dissapear". Cat despre "scuze", eu nu le-am considerat asa, daca tu ai considerat de cuviinta sa te scuzi pentru ca nu m-ai batut mai rau :d hahahaha, ....... treaba ta.
Ce s-a intamplat cu spoilerul tau spate? |
A fost mai jos decat trebuia pentru un obiect contondent
Si acum se pregateste de expozitie. |
P.S. asa pui tu motorina mai proasta sa tii armasarii in frau? :D :D
|
Vad ca o tii pe a ta.
Ne vedem joi seara inainte sa duc masina la expozitie? Sa vezi ce inseamna diferenta de motorina. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning