Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Noul Bravo 150 de cai vs. Octavia 1.8T (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/64933-noul-bravo-150-cai-vs-octavia-1-8t.html)

Kiki 06-03-08 19:05

Re: Noul Bravo 150 de cai vs Octavia 1.8T

scrisul gramatical corect pe internet e relativ pt ca intervin o gramada de factori: viteza scrisului, oboseala, neatentia.nu pot sa cred ca tu nu folosesti "scurtaturi" gen "mess", "k",
"10x" lista poate continua asa ca atata timp cat intelegi mesajul e de ajuns...parerea mea

b01uxd 06-03-08 19:19

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1405040)
scrisul gramatical corect pe internet e relativ pt ca intervin o gramada de factori: viteza scrisului, oboseala, neatentia.nu pot sa cred ca tu nu folosesti "scurtaturi" gen "mess", "k",
"10x" lista poate continua asa ca atata timp cat intelegi mesajul e de ajuns...parerea mea

lasal frate ca e un intelept, el chiar stie ce scrie, nimic legat de topic oricum....sa revenim la treburile noastre prin bucuresti.......

bluey 06-03-08 23:55

Concluzie: Fiatul trage mai bine ca GTC de 150cp si aproape la fel de bine ca Octavia RS de 170 .
Asa a vazut din fata lor pasagerul meu :D

Doc 07-03-08 05:08

Apropo...ce s-a intamplat aseara la spartul targului?

bluey 07-03-08 06:35

:)
Mie a inceput sa-mi miroasa a politie dupa vreo 30 de minute de scartaiala pe acolo si am taiat-o usor usor...
Si acum vad ca zic baietii ca maimutoii chiar au aparut...
Ce-i mult nu-i bun , ce-i bun nu-i mult, clar.
Doc ai fost pe acolo si nu ai zis nimic??

Cautai clienti :D

rockerash 07-03-08 07:04

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1405920)
Concluzie: Fiatul trage mai bine ca GTC de 150cp si aproape la fel de bine ca Octavia RS de 170 .
Asa a vazut din fata lor pasagerul meu :D

Cred ca erai prea in fata si mergeai mult prea tare astfel incat i-a intrat rimelul in ochi pasagerului tau si nu a vazut chiar bine.....:D...... Daca GTC-ul a "facut" Octavia aia , eu i-am dat o masina GTC-ului.... din aceste doua ipoteze adevarate rezulta....???? :D
Lasa domn'le ca ne mai vedem noi....:):poke:
Normal ca trebuiau sa apara obiectele cu "capul alb" ... eram si multi, frane de mana, tobe de Renault!! etc......

bluey 07-03-08 08:14

O sa ne vedem dar in alte conditii :D
Mai am putin si termin motorina aia de kko pe care o aveam in masina si in w-e sper sa rezolv EGR-ul.

rockerash 07-03-08 09:01

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1406234)
O sa ne vedem dar in alte conditii :D
Mai am putin si termin motorina aia de kko pe care o aveam in masina si in w-e sper sa rezolv EGR-ul.

Ahaaa deci aveai ceva kerosen in masinuta ta........ fata de mine care aveam benzina normala fara aditiv, fara nimic..... ( intre noi fie vorba, am aditivul in portbagaj, insa mi-a fost mila de masina sa-l pun, ca erau disproportionate cantitatile :poke: , dar se pare ca trebuia sa-l pun :punch:)

bluey 07-03-08 09:22

Hmmm nu ne intelegem
Motorina din masina era de toata jena.Am bagat in Hunedoara la un Petrom duminica si masina nu trage f bine cu ea.
Din cate imi cunosc eu masina diferentele trebuiau sa fie cu inca minim o masina mai mari.
Daca masina era in toate mintile ma bagam si eu cu Cupra si cu opc-ul sa vad care era diferenta.

rockerash 07-03-08 09:38

Acuma ce-oi zice si tu!..... :) nu erau aliniate astrele, Venus nu intrase in con cu Saturn...... hahahahahaha; si io tot Petrom am ...

bluey 07-03-08 09:44

Inteleg daca pierdeam sa caut scuze.
Eu ti-am spus ce stiu.
Tu crezi ce vrei.
Dar poate ne mai intalnim intr-o zi :)

rockerash 07-03-08 10:02

Frate, io nici n-am contestat ca m-ai batut, dar ai formulat de asa natura incat se intelegea ca "object in the mirror .... seam to dissapear". Cat despre "scuze", eu nu le-am considerat asa, daca tu ai considerat de cuviinta sa te scuzi pentru ca nu m-ai batut mai rau :d hahahaha, ....... treaba ta.
Ce s-a intamplat cu spoilerul tau spate?

bluey 07-03-08 10:18

A fost mai jos decat trebuia pentru un obiect contondent
Si acum se pregateste de expozitie.

rockerash 07-03-08 10:42

P.S. asa pui tu motorina mai proasta sa tii armasarii in frau? :D :D

bluey 07-03-08 10:59

Vad ca o tii pe a ta.
Ne vedem joi seara inainte sa duc masina la expozitie?
Sa vezi ce inseamna diferenta de motorina.

All times are GMT +2. The time now is 11:09.

- Copyright 2026 4Tuning