![]() |
Re: Machete in lucru - rekin
scuze ca ma bag si eu...
nu este 1/24 bburago (italy) pentru ca nu e gtr :lol: (aripi late). :-Pabia astept sa il vad in timpul lucrului si, intr.un final, gata... rabdarea ta pt. bodykituri imi aminteste de munca depusa pt. M5'ul 'Mr. cat' si apropo, folosesti in special cutterul pentru a da forme body.ului ? ma refer, in cazul viitorului ///M E36 - in zona proiectoarelor, centrul pragului fata... etc. oricum, felicitari pentru munca ta si sport la treaba ! |
Quote:
scuzati offtopic |
Quote:
nu e nimic e vina mea ca nu am scris ca e 1:18 utmodel:(imi cer scuze! Multumesc pentru aprecieri! |
1 Attachment(s)
salutare!mai postez si eu cate ceva:P cam in stagiul acesta se afla pisica e greu tare cu timpul:oops:
|
lipsa mare de pe forum...
astept sa vad ce faci cu ea! |
Eeeee...da.Asa da !
o sa stau pe aproape sa vad ce se mai intampla. arata foarte bine pana acum.felicitari ! |
ne mai pacalesti mult ? iei modelul M, pui ceva alb pe la praguri si aia e :lol:
na, glumesc; si eu astept sa o vad gata, arata impecabil ;) |
3 Attachment(s)
Lucrez la macheta asta de aproape 2 ani:(un M5 maisto 1:18,e greu cu timpul liber,nu mi-am dat seama ca nu am postat nici o poza cu ea,in prezent macheta e aproape gata de vopsit am sa mai revin cu poze noi cat de curand.:oops:
|
Asta cred ca e macheta de care discutam acum aproape doi ani, nu??
Se vede bine pana acum.. |
Pfai...imi place kit-ul ! Se potriveste bine pe ea.Jantele faine de tot, stau bine.Bravo maestre ! Asteptam noi progrese.
|
Quote:
M5-ul arata criminal. Abia astept sa-l vad gata. |
Quote:
Eu deobicei folosesc bisturiu si smirgher m-am gandit si eu de mult ori la pile finute da nu am gaset ceva bun:( |
Super tare macheta dar vorba ta pacat ca nu raman jantele acestea.
|
8 Attachment(s)
Un proiect nu prea greu,doar schimbare de culoare,schimbat interiorul pus de pe model de serie,mocheta si mici retusuri.
Pisica la care inca mai lucrez la chitul de M mai are putin si merge la vopsit!:lol: |
A iesit belea bmw negru ,felicitari!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning