![]() |
Re: Machetele mele - tzutzu.2009
Quote:
|
5 Attachment(s)
Hai sa mai revin si eu cu niste machete.
Azi va prezint o macheta care mie imi place enorm de mult. Ferrari F430 Spyder, 1/18 , HotWheels. Este cumparata de la Lopez (10x). Initial a fost albastra (oribila culoare), dar am revopsit-o in culoarea rosie dupa cod de Rosso Corsa. i-am mai vopsit etrierii si semnalizarile spate. Sper sa va placa cum a iesit. |
Foarte reusita culoarea. Si de altfel modelu' in sine. S-o stapanesti sanatos!!!
|
Quote:
|
chiar a iesit foarte bine ... arata super pe rosu !
|
criminal frate ..ai facut-o rosie si arata foarte bine, toata stima ;)
|
bai baieti...cred ca exagerati...nu a iesit asa bine, vopseaua e prea groasa, are cateva impuritati, la parbriz nu e uniforma(ti-a cam tremurat mana).
daca tot te-ai chinuit trebuia sa ii lucrezi si interiorul care arata oribil cu plasticul ala. |
5 Attachment(s)
Vopseaua este chiar foarte subtire, doar ca nu am curatat albastrul dinainte, ci doar l-am matuit cu scotch-brite. Interiorul este deja in lucru, o sa-l pozez cand va fi gata.
Azi va mai prezint o macheta. Ferrari F355 Berlinetta, 1/18, HotWheels. |
superb model si la fel de frumoasa si macheta :)...e pe lista mea de must have ...dar nu ia venit randul se pare.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ferrari 250 Berlinetta Lusso
1/18, HotWheels Este fabricata in 2003, si asta se vede, fiind mai bine lucrata decat HW de generatie noua. |
modelul asta nu prea l-am vazut in prezentari ,arata foarte bine ,trebuie sa il completez si eu la clasicele mele cat mai curand
|
250 Lusso are defect de fabricatie, roti spate mai mari si bagate in interior. S-au zgarcit in a folosi matrita de la 250 GTO. Ultima iesita este versiunea Steve McQueen, care mi se pare mai aratoasa datorita culorii Bordeaux cu interior alb. Cel mai bine este de pus banul la soseta si luat CMC, o valoare in orice colectie.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Sincer eu sunt multumit si cu HW. Chiar imi place macheta asta, + de asta imi place ca e toata din metal (foarte grea).
Sa va arat un VW Golf IV, pe care l-am vopsit in culoarea masinii reale. Deocamdata caut jantele acelea de pe R32-ul verde. Dupa sarbatori o sa-l modific, sa-i fac hayon clean si badboy. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning