![]() |
Re: Japoneze sau Europene?
Quote:
oricum,cele cu volan pe stanga sub 26.000e nu gasesti. deci? unde-s cele cateva mii de euro? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
JAPAN.
|
Quote:
argumenteaza te rog |
Quote:
|
Daca ne uitam ce masini ''vin'' din europa (ma refer la cele ce au facut istorie)am vedea ca avem LANCIA DELTA/INTEGRELE/HF/S4/Stratos, S4(ajunge la 100 in 2.5 sec masina din '80)(integrale hf care se stie ce a facut intre ani 1989-1994) AUDI QUATTRO A1 A2 SPORT QUATTRO SPORT QUATTRO S1 prima masina cu tractiune integrala /OPEL CALIBRA (la vremea ei era declarata masina cu ce mai buna aerodinamica)OPEL LOTUS OMEGA la vremea ei impunea respect in fata celor de la BMW si MERCEDES-BENZ ,
RENAULT 5 Turbo,FORD SIERA COSWORTH....si mai sunt ,la competiti cam cele europene fac legea ,wrc,f1,dtm,le mans..... se stie ca masinile japoneze sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor si putere dar trageti concluzia din cele scrise mai sus .numa bine |
https://www.youtube.com/watch?v=48_O6pc9l_A
Pana la urme depinde de gusturi... parerea mea... unora le plac muscle cars! :) |
mie imi plac americanele dar daca nu a fost in pool am votat pentru europene :D
|
Europene !
|
Quote:
de aia salivezi cand ii vezi masina la keisuke?:)))) mdaaaa:))) |
N-am spus ca nu-mi plac japonezele. Alea-s mai mult de "show". Prefer confortul si aspectul celor europene.
La faza cu masina lui Keisuke, ultima data cand TU ai fost in fata blocului si ai vazut Skyline-ul, ai facut "inundatie cu saliva" !!! :D |
Quote:
pune tu citroenu cu lexux'u,cu nissan(categoria limousine),etc,,si mai vorbim atunci:)) cati oameni sunt pe forum,atatea pareri...so:)respect;) p.s.: Pufila!:))))) |
VOLKSWAGEN (DAS AUTO) Sper sa inteleaga Lumea ce prefer !
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning