![]() |
Re: Vopsitorie Auto..
un E30 coupe de vopsit, rosu sau negru? cam la ce pret? doar vopsit
|
Doar de vopsit fara pregatit in prealabil ci pulverizarea propriuzisa = aprox 20mil.
|
Sefu, vezi PM te rog.
|
Quote:
|
salut man, incerc de duminica sa vb cu tine, da-mi si mie un semn te rog, ca sa stiu ce facem cu jantele acelea.
|
Quote:
|
Salut,am si eu un BMW 530 cat m-ar costa s-al vopsesc in doua culori ALB cu NEGRU .Lateralele masini albe si capota ,plafonul si porbagajil negru.Bafta
|
Quote:
|
Daca cautati pe cineva "tipicar" aici il gasiti cu adevarat. Baiatul depune multa munca si migala in ceea ce face. Il recomand!
|
Sefu, zi-mi cand ma programezi pentru bara spate, ca nu raspunzi la telefon. Sper ca mai ai codul culorii :) Mersi.
|
sal, un pret pt vopsit capota si hayon la un clio bicorp pe pm pls (eu vad ca nu pot sa-ti dau)
|
2 Attachment(s)
salut,
albul de pe masina numai e chiar asa de lucios, ce ai putea face si cat ma costa? si in al 2-lea rand ca sa scoatem dunga aia neagra de jos sa o facem alba cat ma costa? poze: Attachment 1173745 Attachment 1173746 |
Salut Tony ! am un Opel Omega B , 2001, break, gri metalizat ( argintiu) si as dori k in primavara sa il vopsesc (aceeasi culoare... stralucitoare) si tinichigerie... unele mici defecte(rugina) la imbinarea aripilor spate cu usile, boala lor, as dori k materialele sa fie de calitate si nu cont cat dureaza ( oricum nu mai mult de 2 saptamani...)intreb de acum k sa pot pune ceva bani deo parte si ce garantie imi oferi... rezistenta la rugina, vopseaua... e posibil.... sau mai mult k sigur sa fim vecini de cartier... cred ca ti.am vazut masina prin andronache... si stiu ce vb... te voi contacta joi sau vineri sa trec cu masina pe la tine insa pana atunci un mic rapsuns asa k sa.mi mai treaca din euforie...:lol:
|
salut imi spui te rog cat ma costa un vopsit integral pt un peugeot 206 ( alb metalizat )
|
am si eu un dodge avenger model 2008,cam cat m-ar costa sa-l vopsesc integral?intreb pentru ca e cam zgariat si vreau sa-l fac ca nou.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning