![]() |
Re: Jocuri cu masini
3 Attachment(s)
NFS Carbon joc acum...ca sigur nu imi merge Pro Street.....
vreau sa imi instal acum Most wanted ca de abia acum am aflat ca e si Dacia 1300 si Logan...dar nu gasesc jocul...are careva kitul sa mil dea pe mess? Clio Dodge Lotus Elise revin cu Gallardo si Slr |
Te rog data viitoare pune poze JPG.
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Perfect ! Multumesc:)
|
sal hyper93 pe ce pagina ai gasit LA Rush ? ca eu il caut de 1 spt si nu-l gasesc.
ms:D |
2 Attachment(s)
Gallardo si Slr
|
eu as vrea un joc gen Street Legal Racing...dar sa fie bazat pe tuning si mecanica si sa fie mai nou dak se poate dak nu asta e...stie careva?
|
Quote:
|
Quote:
eu joc nitto legends...este un joc de drag in care cunostintele mecanice sunt de importante, in sensul ca trebuie sa ai un pic de habar ce pui pe masina...ca de exemplu degeaba pui turbina imensa daca n-ai intercooler pe masura si pistoane pe masura... sau jante de 20" ca arata misto ,dar masina scoate timp prost... mie mi s-a parut un joc destul de tehnic desi e numai de drag...combinatile de piese sunt destule...dar in alegerea combinatiei ideale sta ideea jocului;) |
si eu joc NITTO.....si ai dreptate ...nu e pentru oricine..trebuie sa te pricepi cat de cat ...cu ce user joci si ce mashina ai poate ne dam odata....
|
Ce jocuri cu masini merg bine cu volan, am un Trustmaster cu 3 pedale, e super misto, ma joc Test Drive Unlimited, ce alte jocuri merge bine cu ambreaj, nu as vrea neaparat de curse imi place sa ma plimb, de exemplu LFS nu mi-a palcut cu volan...
|
Quote:
user: peugeot 205 masini:acura interga;) toyota supra:twisted: |
Quote:
|
cel mai tare mi se pare test drive unlimited
|
7 Attachment(s)